Wpis z mikrobloga

Dobra, pewnie ta ankieta tutaj była pierdyliard razy, ale potrzebuje odpowiedzi xD

#gry #wiedzmin3 #wiedzmin

Który dodatek lepszy?!?!?!

• Serce z Kamienia 44.6% (183)
  • Krew i Wino 55.4% (227)

Oddanych głosów: 410

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koksixk: przemega! Pan Lusterko jako ten zły również () klimat, cala historia, misja w posiadłości, Klucznik - świetny dodatek to jest i jedyne słuszne zakończenie które jest najbardziej słuszne! :D
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: Krew i Wino są świetne ale jednak IMO za duże jak na dodatek, historia Olgierda jest zdecydowanie lepiej skondensowana i dzięki temu lepiej smakuje. Interpretacja Pana Twardowskiego w uniwersum Wieśka wygrywa.

Also Serca z Kamienia, liczba mnoga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: Touissant mnie totalnie nie porwało - zbyt kolorowe i Disneyowe. Ale sam fakt, że w dodatku jest osobna, tak olbrzymia kraina to duuuża zaleta tego DLC. Serce z Kamienia to tylko kilka misji dodatkowych i nowy feature w postaci zaklinania mieczy. Ale historia lepsza, głębsza i bardziej wciągająca. Z NPCów to Serce z Kamienia ma również lepszych, ale Regis jednak zajmuje 1. miejsce. Więc no... opinię mam niejednoznaczną, ale
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS Serce mówi, że Serce z kamienia, ale napiszę tak: Fabula i scenariusz w SzK to sztos i absolutna topka na miarę całej historii gier, ale klimat i sceneria Krew i Wino tak k------o dobry, że nostalgia miażdży jaja.
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: trochę porownujesz schabowego z szarlotką

Serce z kamienia fabularnie jest najlepszym DLC, nie w Wiedzminie tylko w historii gier.
Krew i wino natomiast jest świetne, ma kapitalny świat przedstawiony, śmiało po pewnej rozbudowie mogloby zostac oddzielna grą 8/10.
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: Krew i wino było taką fajną odskocznią od ponurych smutnych wiedźmińskich klimatów... Ale to była historia tylko gerwalda, bo reszta poza regisem taka sobie.

Za to serca z kamienia miały d------y klimat Pana Lusterko i zarąbiste postacie.
Według mnie serca z kamienia fabularnie, chociaż krew i wino były ładniejsze.
  • Odpowiedz