Aktywne Wpisy
konstanty400 +2
Czy wy też myjecie / obmywacie kebaba po zakupie?
- tak 38.7% (163)
- nie 61.3% (258)

Lujdziarski +111
Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Mam logowanie dwuskładnikowe na SMS i email.
Nie dostałem żadnego powiadomienia z kodem a binance wysłał mi taka wiadomość gdzie podany jest numer sprawy i telefon do Binance żeby zadzwonić jeżeli to nie ja się logowałem.
Olać czy dzwonić?
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: temp_file6141088843456338627
Pobierzhttps://sekurak.pl/podszycie-sie-pod-dowolny-numer-telefoniczny-twoj-twoich-znajomych-infolinii-bankowych-to-caly-czas-jest-mozliwe/
@progresywneprzeladowanie: w takich sytuacjach wchodzisz na stronę binance (z własnego linku), logujesz się i patrzysz na stronie czy rzeczywiście ktoś się logował z takiego ip/lokalizacji. Jeśli nie, to oszustwo, jeśli tak to kontaktujesz się z binancem