Aktywne Wpisy
BobekRobek +61
Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!

Kategoria: Gry CO-OP od 2 do 5 osób. Biorę po 500 zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa!
#gry #pcmasterrace
#gry #pcmasterrace

źródło: image
Pobierz
#mikrokoksy #silownia #doping #sterydy
Tymczasem na reszcie naiwniaków można zarobić dużo hajsu i wyświetleń.
@eustachy777: przecież mamy @IntruderXXL vs @IntruderXXD
XXL - Life time
@Saprofit: No nie. Na dopingu wystarczy lekko trenować i już będziesz miał lepsze przyrosty niż natural ciężko z------------y. Wiadome, że żeby mieć efekty jeszcze większe to wtedy tak. Ale żeby osiągnąć to co natural osiągnie ciężkim treningiem to dla sterydiarza wystarczy umiarkowany trening
Prawda jest taka, że większość bywalców siłowni nie umie w ogóle trenować i trzymać michy, więc co najwyżej będą wyglądali na dużych i nabitych oraz trochę wynik na ławie im wzrośnie. Może naturale będą mniejsi, ale jednak będą lepiej wyglądać na zdjęciach i bez koszulki.
Tylko to
Jak poznałem i porozmawiałem z dziesiątkami osób, które otwarcie mówiły, co i ile biorą, to jedynie garstka naprawdę dobrze wyglądała i miała jakieś wyniki i wcale nie były to osoby, które brały najwięcej. Reszta po prostu była albo przeciętna, albo co najwyżej wyróżniała się gabarytem.
Zobacz sobie nawet na reddicie,
Innymi słowy - to, że bombiarz zrobił trzy serie do odciny
Ciężkość nie znaczy, że się zmęczysz, bo jak widać, to g---o potrafi dać. Ciężkość treningu polega na precyzyjnym dobieraniu parametrów, odpowiednich ćwiczeń, zarządzaniu zmęczeniem, tj. kiedy faktycznie można docisnąć śrubę i ledwo chodzić po treningu nóg, a kiedy zrobić pompę na zestaw dyskotekowy, no i oczywiście konsekwencji oraz wytrwałości w realizacji założeń.
B---a oczywiście ułatwia proces, bo możesz mniej
Bo trenować ciężko nie potrafi większość ludzi na siłce. Sam jestem ciekaw czy wiesz co ro znaczy. Bo nawet jeśli wydaje Ci się
Jako dobry mirek odradzam Ci ruszanie steroidow, bo uczucie zawodu po zderzeniu rzeczywistosci z wyobrazeniem, ktore masz bo Jeff Nippard pokazal w filmiku ze na b----e przed telewizorem dojebiesz bardziej niz z------------y natural bedzie dla Ciebie bardzo frustrujace.