Wpis z mikrobloga

Takie przemyślenia na dziś:
Według mnie to czy myjemy się rano czy wieczorem, wynosimy z domu i każdy zawsze broni swojego.

Jedni co kąpią się rano: Twierdzą, że jak się wykąpią przed snem, to potem się spocą i rano są znowu brudni. Wg mnie śpią cały czas w brudnej pościeli i przez to koło się zatacza.
Drudzy myją się wieczorem: Kładziesz się czysty i przez to śpisz cały czas w czystej pościeli. Rano nie marnujesz czasu na mycie.

A wy jak macie? Ciekawy jestem, których jest więcej :D
#pytanie #pytaniedoeksperta #higiena
BornToDie69 - Takie przemyślenia na dziś:
Według mnie to czy myjemy się rano czy wiec...

źródło: 13_kow_124327271297_105236393674

Pobierz

Kiedy się myjesz?

• Wieczorem 73.6% (3688)
  • Rano 26.4% (1324)

Oddanych głosów: 5012

• 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BornToDie69: nie wyobrażam sobie położenia się spać śmierdzącym i ulepionym po całym dniu na nogach...jak można się w nocy spocić jak się tylko leży/śpi jak sie nie jest ulanym? Pomijam seksy bo po wszystkim i tak się idzie pod prysznic najlepiej.
  • Odpowiedz
Drudzy myją się wieczorem: Kładziesz się czysty i przez to śpisz cały czas w czystej pościeli. Rano nie marnujesz czasu na mycie.

@BornToDie69: I myślisz, że po tym spaniu przez 8h nie jesteś spocony? Organizm magicznie wyłączył pocenie się, bo śpi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fff112 ja się pocę jak ulany świniak co noc, dłuższy czas szukałem przyczyny ale się poddałem.

Wszystko wskazuje na jakieś zaburzenie układu nerwowego, jak brałem leki na przepuklinę międzykręgową (jakiś psychotrop) to wszystko było w normie.
  • Odpowiedz
  • 64
@BornToDie69: jak się myje wieczorem, to rano mam wrażenie że znowu by się wypadało umyć bo co mam z takimi nieświeżymi włosami cały dzień chodzić?
  • Odpowiedz