Aktywne Wpisy

Codon +81
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Damianowski +69
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

#samochody #kupnosamochodu #autohandel #skoda #vag
@Jestem_Tutaj: przecież to jest genialny silnik
https://autoblog.spidersweb.pl/skoda-fabia-1-0-tsi-przebieg-806-tys-km
Mogąc wywalić 91 k na auto, bym poleciała po salonowe od razu a nie się bawiła w jakieś telenowele pt. Żonie sie nie podoba
Samochód to zakup na minimum 10-20 lat, i Jeżeli coś się s-------i w nim to Cię w skrajnej sytuacji może zabić. Więc bym nie oszczędzała.
Jeżeli miałabym warunki rodzinne, zmuszające mnie do zakupu auta pokroju kamiqa to bym dokredyciła brakującą kwotę, by nie iść na kompromisy. Jeżeli nie mam, ale bardzo chcę mieć
Samochód to zakup na minimum 10-20 lat, i Jeżeli coś się s-------i w nim to Cię w skrajnej sytuacji może zabić. Więc bym nie oszczędzała.
Jeżeli miałabym warunki rodzinne, zmuszające mnie do zakupu auta pokroju kamiqa to bym dokredyciła brakującą kwotę, by nie iść na kompromisy, przy 90 k wkladu to nawet jak
Skoro patrzyłeś na Kamiqa czyli takiego średniego rozmiarowo z segmentu B to identyczny jest Sandero Stepway. I wtedy jest jeszcze taniej. A jak patrzysz na nowe ale od ręki to zapewne uda się Kię Stonic albo Hiundaia Kona za te 91-95 kupić.