Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +514

źródło: temp_file5879768514148725702
Pobierz
#reddit
Zainstalowałem sobie appke reddit i coś tam sobie scrolluje od kilku dni
Ej, tam w co drugim temacie, bez względu na lokalizację geograficzną, trwa walka z jakimiś faszystami. K---a, kim są ci faszyści?
Zainstalowałem sobie appke reddit i coś tam sobie scrolluje od kilku dni
Ej, tam w co drugim temacie, bez względu na lokalizację geograficzną, trwa walka z jakimiś faszystami. K---a, kim są ci faszyści?
#samochody #kupnosamochodu #autohandel #skoda #vag
@Jestem_Tutaj: przecież to jest genialny silnik
https://autoblog.spidersweb.pl/skoda-fabia-1-0-tsi-przebieg-806-tys-km
Mogąc wywalić 91 k na auto, bym poleciała po salonowe od razu a nie się bawiła w jakieś telenowele pt. Żonie sie nie podoba
Samochód to zakup na minimum 10-20 lat, i Jeżeli coś się s-------i w nim to Cię w skrajnej sytuacji może zabić. Więc bym nie oszczędzała.
Jeżeli miałabym warunki rodzinne, zmuszające mnie do zakupu auta pokroju kamiqa to bym dokredyciła brakującą kwotę, by nie iść na kompromisy. Jeżeli nie mam, ale bardzo chcę mieć
Samochód to zakup na minimum 10-20 lat, i Jeżeli coś się s-------i w nim to Cię w skrajnej sytuacji może zabić. Więc bym nie oszczędzała.
Jeżeli miałabym warunki rodzinne, zmuszające mnie do zakupu auta pokroju kamiqa to bym dokredyciła brakującą kwotę, by nie iść na kompromisy, przy 90 k wkladu to nawet jak
Skoro patrzyłeś na Kamiqa czyli takiego średniego rozmiarowo z segmentu B to identyczny jest Sandero Stepway. I wtedy jest jeszcze taniej. A jak patrzysz na nowe ale od ręki to zapewne uda się Kię Stonic albo Hiundaia Kona za te 91-95 kupić.