Wpis z mikrobloga

Hej Mirabelki i Mirki ()
Czwarty (!) rok z rzędu mam dla Was wyjątkowe #rozdajo ★ Akurat na nadchodzące #swieta :) Do wygrania komplet biżuterii - delikatnych listków klonu jawora wykonanych ze srebra pr. 925 pokrytych 18 karatowym złotem i zabezpieczonych powłoką ochronną. Idealnie odwzorowują detale a ich przesłaniem jest, że żadne przeciwności nie są w stanie Cię złamać, a cierpliwość w działaniach zaprowadzi Cię do wymarzonego celu.
Rózga, to marka, którą prowadzimy, z produktami zaprojektowanymi u nas od A do Z wykonanymi w Polsce z polskich kruszców. Łącząca technologię i techniki rzemieślnicze.

Zasady są standardowe, zostawiamy plusa a maszyna wybierze spośród Was jednego zwycięzcę. Ogłoszenie w piątek o 13:00, wysyłka na mój koszt. ( ͡º ͜ʖ͡º)

I kolejna tradycja - mam dla Was kupon rabatowy. Na hasło: „mirek24” wskakuje rabat -7% w sklepie ważny tylko do niedzieli do końca dnia 08.12.24

Pełną ofertę znajdziecie na:
Instagram: link do instagrama
Sklep: link do sklepu online

#bizuteria #las #handmade #okazja #prezenty
deckard89 - Hej Mirabelki i Mirki (。◕‿‿◕。)
Czwarty (!) rok z rzędu mam dla Was wyjątk...

źródło: wykop-44

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@N331: W sieciówkach robią głownie sztampowe wzory w ogromnych nakładach więc jest taniej, ale potem spotykasz na mieście te same łańcuszki z serduszkiem. My mamy produkt niszowy, głównie liście drzew z bardzo skrupulatnie rozrysowanymi detalami. Nikt inny tak się nie jara drzewami, żeby zrobić to tak dokładnie ;) A poza tym każdy ma jakieś wspomnienie z ulubionym drzewem, może to być symbol tego wspomnienia. Zapraszamy ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 1
@bonekropik: Wszystko jest tworzone od podstaw w Polsce. Ale jeśli znajdziesz to samo na alie to podeślij link, może nie ma sensu tworzyć kilku projektów przez pół roku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@BornToDie69: Tego w ofercie nie mamy. Liść lipy ma kształt serca więc ten bym rekomendował. Możemy do tego dodać dodatkowe zawieszki z jednym inicjałem. Wyślę później wiadomość z info.
  • Odpowiedz
@bonekropik: To nie jest badziew. Ja juz jakiś dłuższy czas mam kolczyki w kształcie lipy. Są ekstra, nic się z nimi nie dzieje i to jest jeden z najlepszych prezentów z biżuterii które dostałam. Jeśli ktoś docenia takie rzeczy i kocha naturę to będzie zachwycony.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_miodek @bonekropik

To nie jest badziew. Ja juz jakiś dłuższy czas mam kolczyki w kształcie lipy. Są ekstra, nic się z nimi nie dzieje i to jest jeden z najlepszych prezentów z biżuterii które dostałam. Jeśli ktoś docenia takie rzeczy i kocha naturę to będzie zachwycony.

Potwierdzam. Kupiłem różowej rok temu na gwiazdkę i bardzo lubi je nosić oraz co jakiś czas wspomina, że to jej ulubiona biżuteria. Warto było
  • Odpowiedz