Wpis z mikrobloga

To co, teraz gruba korekta na wyczyszczenie frajerów na dźwigni i lecimy dalej.

Chyba zgoda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bitcoin
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zdobywanie większej ilości fiatów jest imo dobrym rozwiązaniem

@elementarz1: w którym miejscu dobrym? XD zlikwidowałem wszytskie lokaty na rzecz btc, przestałem ładować w GPW i szukam namiętnie scenariusza w którym miałoby mi to zaszkodzić.

Niegdyś przejmowałem się nad każdą inwestycją czy trafna i kiedy jebnie, czy inflacja nie zje zysków z lokat, a teraz, mogę nawet zapaść w śpiączkę, iść do więzienia, jechać na wojnę, czy do dżungli amazońskiej i
  • Odpowiedz
@MilionoweMultikonto: my tu nie oszukujemy na podatku tylko rozmawiamy czy fiaty mają wartosc no i mają i będą mieć, mozesz sobie pisać co chcesz ale prawda jest taka że cieszysz się kiedy możesz wyjąć wyecej fiatów niz włożyłeś... a za btc nie kupisz sobie choćby glupiej bułki słodkiej
  • Odpowiedz
czy fiaty mają wartosc no i mają i będą mieć

@elementarz1: tracą wartość każdego dnia... Nadają się do drobnych zakupów, typu Espada na targu rybnym w Funchal, czy Oštiepok w góralskiej chacie w Štrbské pleso, ale jak trafia do kieszeni jakaś grubsza kwota to natychmiast zamieniam ją na cokolwiek twardszego. Przez ostatnie 20 lat oduczyłem się trzymania znaczących ilości pln/eur/usd w poduszce finansowej.

za btc nie kupisz sobie choćby glupiej bułki
  • Odpowiedz