Aktywne Wpisy
kuba2403772 +307
#kredythipoteczny #kredyt #ing #chwalesie
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pochwale się, hipoteka spłacona. W końcu udało się, długo na to czekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chicoxxx66 +78
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Zazwyczaj nie odbieram, ale jeśli już to często jest głuchy telefon albo melodyjka, w internecie te numery mają szemrane opinie. Kiedyś z jednym z nich wdałem się w dłuższą rozmowę i pani chciała wrażliwe dane (adres, pesel, numer dowodu).
Dzwoniłem w tej sprawie na infolinię UPC bodajże we wrześniu i pani powiedziała mi, że nic nie muszę robić.
Byłem też w salonie Play, gdzie w ogóle siedział jakiś niezorientowany pan i nic nie ogarniał. Chciał mi wcisnąć droższą umowę bez usługi, z której często korzystam (Replay TV), mimo że gdzie indziej wyczytałem, iż taka usługa w Play istnieje.
Raz dostałem smsa niby od Play, że skontaktuje się ze mną konsultant i mam mu podać swoje dane. Napisałem maila do pomocy technicznej Play w tej sprawie i odpisali że nic nie muszę podawać, bo to tylko opcjonalna oferta promocyjna.
Tak że każdy mówi co innego, a Play zdaje się że wybrał najgorszy z możliwych sposobów konaktu z klientami - dzwoni jakiś nie wiadomo kto, codziennie z innego prywatnego numeru, podaje się za konsultanta Play i straszy żebym podał swoje wrażliwe dane, bo zaraz skończy się licencja na internet i telewizję.
Ktoś jeszcze przechodził przez ten proces i czy to jest legitne? Faktycznie modem przestanie działać od nowego roku i trzeba telefonicznie podać swoje dane?
#upc #play #warszawa #internet @play_polska
https://mojeuslugi.play.pl i powinieneś mieć komunikat a reszta to pewnie nagabywanie na nowe produkty,muszą poprawić wyniki na koniec roku
Jacy to są ściemniacze, typ który spamuje do mnie telefonami, wyraźnie mówił że licencję traci nie dekoder, tylko modem i w związku z tym chciał mi wcisnąć nową umowę.
Jeśli masz stara umowa i chcesz mieć niższy rachunek, i np tv internet i pakiet f fsecure w zestawie, to nic nie musisz zmieniać, w niej propozycji, to zadzwonią, przedstawia ofertę i od razu pytają czy podsumowac, a to jeśli nie za protestujesz oznacza zmianę umowy.