Aktywne Wpisy
Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
KhalTanio +309
#twinpeaks
R.I.P David Lynch
R.I.P David Lynch
-138 g/km CO2
-0.012–0.018 g/km NOx
Auto nie wjeździe do Warszawskiej SCT od 2026 roku.
#motoryzacja #ciekawostki #j------t #sct
- 205 g/km CO2
- 0.035 g/km NOx
Ma dożywotni wjazd do SCT
Bardziej serio: nie sprawdzałem tego ale ludzie tłumaczyli że SCT/regulacje UE kasują małe autka, bo sama praca silnika spalinowego produkuje dużo zanieczyszczeń, a masa pojazdu ma dzisiaj mniejsze znaczenie przez turbo ciągnące od dołu. Z tego powodu nawet małe auta emitują spory procent emisji dużych suvów.
Ofc katalogowo ;)
@muaddib443: Chodzi ci o tę elitę w dwudziestoletnich corsach?
Przecież na tej grafice jest typowy przykład powolnego gotowania żaby aby nie wyskoczyła
To przecież tak napisałem ¯\(ツ)/¯
Jest to alternatywa zazwyczaj tylko i wyłącznie w dzień, a jak ona funkcjonuje w niektórych miastach(#wroclaw here) to szkoda gadać
kazde auto wjedzie do warszawskiej sct
@Zgrywajac_twardziela: wystarczy, że założyć żółte tablice i już możesz wjeżdżać.