@wiktorbo: Wiadome, że nie zbankrutuje, najwyżej go w całości bajaj wykupi. Ja to mam zawsze pecha, jak zdecydowałem, że biorę nowego GT to chwilę później info o wniosku upadłości KTM XD Ciekawe w jakich ilościach i w ogóle kiedy pokażą się nowe modele w salonach
@Kaneczai: ja kupiłem nowego Nordena w tym roku, na następnym przeglądzie chciałem przedłużać gwarancję i w sumie nie wiem jak to teraz będzie.... Generalnie możliwość przedłużania gwarancjii była jednym na czynników dla których zdecydowałem się na bliźniaka KTM'a ;-) do tego ceny pewnie nieźle w dół poleca, szczególnie gdybym chciał sprzedać za rok czy 2. Trzeba było jednak brać Afrykę ;-)
@wiktorbo: mam nadzieję że przejdą restrukturyzację i docisną jeszcze fajniejszymi modelami, bo jeżdżę aktualnie SDR1290R i chciałem się przesiadać za jakieś 2 sezony na 1390R. Nie wyobrażam sobie teraz innego moto, nie schodze poniżej 140nm :p, ten moment obrotowy robi miazgę a nie ma na rynku innego nakeda o takich osiągach
https://ktmsklep.pl/ktm-bankrutuje-co-wiemy-i-jak-widzimy-przyszlosc
Czyli co, ktm jednak nie bankrutuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiktorbo: postępowanie upadłościowe to nie bankructwo
Ostatnio widziałem cennik Ducati na Słowacji i ceny są mega korzystne Multi V4s z kuframi (nowy model) 105 brutto ..
Jak chcesz to ci cały wyślę.