Aktywne Wpisy
hohohohoho +593
czuje dumę człowiek
Pan_Slon +27
Takiego maila dostałem od byłej żony, nie mieszkamy razem od 2 lat, w ostatnim roku nie mam ochoty widzieć tej kobiety, układam sobie życie z kimś innym.
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Dzień dobry - 5 grudnia 2024, jest to 340 dzień roku.
Imieniny Anastazego, Edyty, Geralda, Kryspina, Kryspiny, Krystyny, Pęcisławy, Sabiny - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Międzynarodowy Dzień Wolontariusza Wspierającego Rozwój Gospodarczy i Społeczny (ONZ) - i po świętach.
Cytat na dziś: Świat stanie się jeszcze tak wykwintny, że równie śmiesznym będzie wierzyć w Boga, jak obecnie w upiory.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @resowy2: @KKK1987: @reyley: @kamilnowa: @Drake1: @wrednyroman: @Syskiev: @Anax: @Marinero1:
Dzień dobry!
Udanego dnia. Cześć!
Zaparzona yerba już czeka, więc można działać :-)
Udanego czwartku wszystkim życzę!