Wpis z mikrobloga

6 lat temu i parę miesięcy na 30 urodziny dostałem cygańską #certina w kwarcu jak pitoliłem od zarąbania że bym chciał automat bo jestem ostro rąbnięty i nie lubię komuś dawać ruszać moich rzeczy. W tym wypadku wymiana baterii itp do zegarmistrza a sam nie wymienię bo też porysuję itd.
#zegarki #zegarkiboners #kontrolanadgarstkow

TomgTp - 6 lat temu i parę miesięcy na 30 urodziny dostałem cygańską #certina w kwarc...

źródło: temp_file6521652231497253832

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomgTp może kiedyś przyjdzie moment, ze dorośniesz i zaczniesz się cieszyć z każdego prezentu a jak będziesz chciał automat to sobie na niego zapracujesz i kupisz

I o ile zegarki to fajne hobby to sorry ale zajechało taka p0laczkowością z tego wpisu że aż się zagotowałem
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Notes Panie ja zwyczajnie mam dobry kontakt z osobą z rodziny od której dostałem owy prezent i źle ktoś jej doradził. Szczerość moja może jest przesadna ale wolał bym dostać coś tańszego i bym się bardziej cieszył. Również doceniam ten prezent ale po latach mnie męczy że mi nie wszedł. Zrozum też moją sytuację.
  • Odpowiedz
@TomgTp to wyżej brzmi jak taki chamski wysryw więc inaczej tego nie można odebrać ;) niech ci zegarek służy a i w przyszłości życzę ci wymarzonego automatu ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Notes cholera mi tylko takie wysrywy wychodzą ale to tak trochę pół żartem pół serio jak ktoś mnie kojarzy na wykopie. Ogólnie rzecz ujmując to pewnie kupię kiedyś jakieś casio do ciurania z solarem a tego z ciężkim sercem oddam do autoryzowanego dilera Certiny bo ponoć dożywotnia jest darmowa wymiana uszczelek i baterii ale mogę się mylić.
  • Odpowiedz