Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cześć. Jak sobie radzicie z seksem przy antydepresantach? Mi się trochę nie chce (czuje się jak baba z bolącą głową ;) )
Ale mimo wszystko bez problemu staje mi. Dziś przeleciałem dziewczynę. Doszła, było jej dobrze. Niestety ja nie byłem wstanie. Nie było to dla mnie jakieś złe przeżycie. Wręcz przeciwnie, mogłem ja dłużej pomęczyć i napawać się tym.
Natomiast ona była smutna po wszystkim.
Są jakieś środki które nie mają wpływu na męski o----m? Ewentualnie jakieś inne sposoby, żeby sobie z tym poradzić?
#depresja #psychotropy #psychiatria
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
z klasycznych to moklobemid jest antydepresantem przy którym funkcje seksualne prawie zawsze pozostają w normie.
bupropion też choccy, ale to już nieco inny lek bo nie działa na serotonine
- jest bezsenność/zaburzenia snu
- są zaburzenia funkcji seksualnych/obniżenie libido
A co Twój psychiatra na to mówi?