Aktywne Wpisy
Al-3_x +24
Mam ochotę sobie wrócić do czytania książek fantastycznych po latach. Najpopularniejsze serie jak Władcy pierścieni, Narnia, Harry Potter już znam. Gra o tron jeśli można ją zaliczyć do fantasy tez już była czytana. Brandona Sandersona też czytałem choć nie wszystko. Rodzimego Wiedźmina także znam. Ktoś mógłby mi więc polecić jakąś nową, ciekawą serie fantasy to przeczytania?
#ksiazki #fantastyka #pytanie
#ksiazki #fantastyka #pytanie
Essapierds2007 +136
Boomerzy powinni być zwalniani z #pracbaza z kilku powodów.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
@OgurRicc: na codzień czyli w sobote, kiedy ten cały przybytek trzeba posprzątać i porobić zakupy czy w niedzielę kiedy już się jest na tyle styranem że na nic nie ma siły i na dodatek zaczynasz stresować się nadchodzącym poniedziałkiem?
No nie wierzę, że dojeżdżając prawie godzinę w jedną stronę do roboty (a tyle pewnie zajmie 50km od drzwi do
A na końcu, zero kontaktów międzyludzkich, przynajmniej lokalnie, w moim przypadku w ogóle prywatnie.
Lepiej w-----ć do małego miasteczka, przynajmniej zawsze będziesz miał autobusy.