Aktywne Wpisy
Mokotowski +61
Myslovitz +388
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
1 ✅ USLION 1m Type-C Cable za 1.45 USD (najniższa: 1.8 USD)
2 ✅ USLION 4 Ports Charger 48W za 2.61 USD (najniższa: 3.6 USD)
3 ✅ CABLETIME HDMI 8K 60Hz Cable 1m za 7.29 USD (najniższa: 9.03 USD)
4 ✅ Lenovo X15 PRO II OWS Bluetooth 5.4 Earphones za 7.65 USD
5 ✅ RION Cycling Arm Warmer Set za 9.02 USD (najniższa: 9.02 USD)
6 ✅ G10S Pro BT 2.4G Wireless Air Mouse za 9.46 USD (najniższa: 9.63 USD)
7 ✅ Xiaomi 24 Bone Solid Color Automatic Umbrella za 11.48 USD
8 ✅ JETBEAM MINI ONE Flashlight za 15.96 USD (najniższa: 19.8 USD)
9 ✅ TRN V30 2BA 1DD Hybrid Earphones za 21.27 USD (najniższa: 25.58 USD)
10 ✅ Dolina Noteci Wet Dog Food PIPER MIX Flavors Can 20x800g [EU] za 25.84 USD
11 ✅ R&D ET330+Zn Car Paint Thickness Gauge Fe & NFe & Zinc za 47.39 USD (najniższa: 52.78 USD)
Podana cena jest ceną końcową (oprócz zamówień z Aliexpress powyżej 150 Euro). Więcej o przesyłkach, które zawierają wszystkie opłaty:
https://couponsfromchina.com/payment-and-shipping-from-china-aliexpress-banggood/
Pozdro
#kuponynazywo #gearbestkupony #cebula #chinskiecuda #promocje #kodyrabatowe #kupony #promocja #okazje #kuponyrabatowe .