Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Obejrzalem se @Towarzysz_Sobaka jak żeśta nie widziały. Nuda, ale rucha contentem Naszych Podopiecznych. Dajcie mu suba, lajka, srajka. Moze beda nagrywki nocne z Filippa jak wroci do Zjednoczonego Królestwa.
Jezu jakie ze mniie jest bydle. Dajcie suba. (nie mi). Heniu czekam, az odniesiesz sie do Sabaki <3
lskx - #raportzpanstwasrodka
Obejrzalem se @Towarzysz_Sobaka jak żeśta nie widziały. ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: doceniam , że wybrałeś najgorszy , pierwszy z brzegu gniot i dotrwałeś do końca XD
Rozumiem by skomentować moje boje z filipińskimi urzędami zajęło by ci masę czasu.
A ja twój czas szanuję i jestem wdzięczny za wypromowanie mimo wszystko. Dziękuję.
@Sikacz tak to ja a Heniu jest moim Nemezis
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
doceniam , że wybrałeś najgorszy , pierwszy z brzegu gniot i dotrwałeś do końca XD

@Towarzysz_Sobaka: zawsze biore najostatniejszy i z nienacka xD. Wg mnie bylo legancko.
  • Odpowiedz
@lskx: Też czekam na stanowisko Henia. Bo, z całym szacunkiem to możesz sobie tam coś radośnie pooglądać, ale głębiej, żeby wnikać i odkrywać co ukryte jest za pozorami to Heniu ma w tej robocie niekwestionowane zasługi.
Możliwe, że Heniu pracował w służbach, bo czasami odkrywa nawet za dużo. Jakieś MI5 czy coś i to by pięknie tłumaczyło, jak rozgrywa talenty Kambodżańskie.
  • Odpowiedz