Aktywne Wpisy

editores +31
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

nieodgadniona +26
w końcu byłam u spowiedzi
polecam serdecznie
jest super
polecam serdecznie
jest super
Obejrzalem se @Towarzysz_Sobaka jak żeśta nie widziały. Nuda, ale rucha contentem Naszych Podopiecznych. Dajcie mu suba, lajka, srajka. Moze beda nagrywki nocne z Filippa jak wroci do Zjednoczonego Królestwa.
Jezu jakie ze mniie jest bydle. Dajcie suba. (nie mi). Heniu czekam, az odniesiesz sie do Sabaki <3
@Sikacz: ten sam @Towarzysz_Sobaka
Rozumiem by skomentować moje boje z filipińskimi urzędami zajęło by ci masę czasu.
A ja twój czas szanuję i jestem wdzięczny za wypromowanie mimo wszystko. Dziękuję.
@Sikacz tak to ja a Heniu jest moim Nemezis
@Towarzysz_Sobaka: zawsze biore najostatniejszy i z nienacka xD. Wg mnie bylo legancko.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: a to byl pierwszy raz? @Towarzysz_Sobaka?
Możliwe, że Heniu pracował w służbach, bo czasami odkrywa nawet za dużo. Jakieś MI5 czy coś i to by pięknie tłumaczyło, jak rozgrywa talenty Kambodżańskie.