Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +605

affairz +162
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym

źródło: rentierz
Pobierz
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ciśniecie bekę, że ktoś może nosić ciuchy po kimś? Macie q--a 13lat? Za dziecka moja rodzina nie miała kasy, żeby modnie się ubrać i wyśmiewanie tego jest choojowe.
Fakt, sam mówił, że lubi styl a potem jakieś cyrkowe rzeczy ubierał i to było śmieszne ale ta kurtka jest zwykła i może oszczędzać na ciuchu bo na coś innego woli odłożyć. I nie, nie zapominam, że jest zwykłą
@CybantZPasji: Można się ubrać tanio, ale w miarę schludnie. Ta kurtka to obciach jakich mało, jak te jego wspaniałe buty.