Poprzedni remont najbliższej mi Biedronki zamknął bankomat Euronetu w sklepie, pozbawiając dwa spore, jeśli nie najludniejsze łącznie osiedla w miasteczku, dostępu do maszyny tej sieci przez całą dobę. Teraz zabrali w ogóle. Jedyna możliwość wypłaty gotówki z bankomatu to ...oczywiście PKO (przy Granicznej). Na zdjęciu wejście do Biedronki, boks przejściowy między pierwszymi a drugimi drzwiami automatycznymi. Bankomat stał w miejscu koszyków.
@Poludnik20: Euronet to i tak syf, bankomat-ostateczność z tymi ich kretyńskimi limitami i reklamami wydłużającymi proces wypłaty. W PKO przynajmniej można normalnie wypłacić naraz do 4000 albo nawet 8000zł, w zależności jakie ma nominały.
Euronet to i tak syf, bankomat-ostateczność z tymi ich kretyńskimi limitami i reklamami wydłużającymi proces wypłaty. W PKO przynajmniej można normalnie wypłacić naraz do 4000 albo nawet 8000zł, w zależności jakie ma nominały.
@ms93: Firma Euronet, widocznie słabnie, ograniczają koszty. Mniejsze wypłaty, rzadsze uzupełnianie. Ale pocieszyłeś mnie, chciałem wypłacić 50 zł (bez opłat, bo nie mam konta w PKO), to będę musiał zapłacić prowizję chyba aż z 10%, ale przynajmniej
#tomaszowmazowiecki #biedronka #euronet #pko #banki #gotowka
źródło: IMG_20241204_203251
Pobierz@ms93: Firma Euronet, widocznie słabnie, ograniczają koszty. Mniejsze wypłaty, rzadsze uzupełnianie. Ale pocieszyłeś mnie, chciałem wypłacić 50 zł (bez opłat, bo nie mam konta w PKO), to będę musiał zapłacić prowizję chyba aż z 10%, ale przynajmniej