Wpis z mikrobloga

Ehh wrzucasz zdjęcie bez koszulki i od razu jesteś wyzywany od fakeceli i oskich bo jedyne co ci w życiu wyszło to treningi kalisteniki ehhh Co z tego że to część mojej terapii, żeby nie grać w pieprzony h----d, co z tego że jestem po próbie samobojczej, co z tego że siedziałem w więzieniu, co z tego że rodzice mają mnie gdzieś, co z tego że nie mam znajomych i nigdy nie trzymałem za rękę, co z tego że biorę do dzisiaj leki i byłem w psychiatryku, co z tego, że w święta będę sam bo każdy ma mnie gdzieś
Dla was się liczy, że mam tatuaże i chodzę trenować i tylko po tym mnie osądzajcie ehhh
Robisz cokolwiek źle, nie robisz nic haha przegryw. Huop huopu wilkiem na tym tagu zamiast się wzajemnie motywować ehhhh Nie wspomnę o tym, że nigdy tu nie wyśmiewałem się z huopów ehhhh

#przegryw #blackpill
clarity-incel - Ehh wrzucasz zdjęcie bez koszulki i od razu jesteś wyzywany od fakece...

źródło: Screenshot_20241204-211206-170

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clarity-incel: a było wstawiać zdjęcie? niemożliwe że nikt ci wcześniej nie mówił że dobrze wyglądasz i niemożliwe że nie spodziewałeś się jaka będzie reakcja na tym tagu, a przecież ludzie to zwierzęta, patrzą po wyglądzie głownie i z niego wnioskują jaki jesteś na bani
  • Odpowiedz
@clarity-incel: Nie przejmuj sie nimi. To sie nazywa efekt aureoli / halo effect. Jak ludzie widzą że coś ci sie udało, to od razu myślą że we wszystkim osiągasz taki sukces. Dlatego jak ktoś dobrze wygląda to od razu myślimy, że jest inteligentny, śmieszny itp. i każdy chce się z nim zakolegować. Polecam poczytać.
Ci wszyscy ludzie którzy myślą że nie jesteś przegrywem tylko na podstawie tego zdjęcia popełniają błąd
Urgentcompound - @clarity-incel: Nie przejmuj sie nimi. To sie nazywa efekt aureoli /...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@clarity-incel: tag został opanowany przez toksyków którzy urządzili się w swoim s----------u i chcą równać wszystkich do swojego poziomu. Już od dawna o tym pisałem. Najlepiej według nich wegetować u starych, walić konia i całymi dniami scrolować wykop. Wtedy będą klaskać uszami z zachwytu

EDIT: zapomniałem dodać do listy czynności przechwalanie się faktem spożywania menelskich alkoholi
  • Odpowiedz
@Urgentcompound

@clarity-incel: Nie przejmuj sie nimi. To sie nazywa efekt aureoli / halo effect. Jak ludzie widzą że coś ci sie udało, to od razu myślą że we wszystkim osiągasz taki sukces. Dlatego jak ktoś dobrze wygląda to od razu myślimy, że jest inteligentny, śmieszny itp. i każdy chce się z nim zakolegować. Polecam poczytać.

Ci wszyscy ludzie którzy myślą że nie jesteś przegrywem tylko na podstawie tego zdjęcia
  • Odpowiedz