Aktywne Wpisy
zd4n14 +16
Po 16 latach na wykop.pl usuwam konto.Nie ma tu już miejsca na normalną dyskusję a działania administracji i odrzucanie zgłoszeń a atakach i wyzywaniu jest zenujace.W ostatnim wpisie jakiegoś gościa stwierdziłem fakt że ruscy mają jeden z największych na świecie arsenałów atomowych.Na co banda dziecaków i półgłowków zaczęła mnie wyzywać od ruskich onuc,kundli,szmat ruskich itd.Zgłoszenie do administracji oczywiście odrzucone bo nazywanie mnie ruskich padłem to przecież nie jest atak na mnie.Link do
120_Dni_Sodomy +180
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
jak wyżej
Komentarz usunięty przez moderatora
nie próbuj być śmieszny, jesteś co najwyżej żałosny wraz ze swoim bratem danielem i dawidem
dostałeś wpi#$%ol od kora będąc jego ostatnim rywalem z dziesięciu a jedyna walka w której ci się udało wygrać to miss-match, w lutym za to będziemy się śmiali że złożył cie cumeraboy w chinskie 8.
kazdy zawsze i do konca bedzie cie pamiętał tylko jako przydupasa daniela magicala, sam sobie ugrałeś taki los
a urzednicza to klatwa, juz mozesz
̶j̶e̶d̶y̶n̶e̶ ̶a̶r̶t̶y̶k̶u̶ł̶y̶ ̶w̶ ̶t̶w̶o̶i̶m̶ ̶t̶e̶m̶a̶c̶i̶e̶ ̶z̶a̶w̶i̶e̶r̶a̶j̶ą̶ ̶k̶ł̶a̶m̶s̶t̶w̶a̶ ̶*̶*̶X̶D̶!̶*̶*̶ ̶nawet wykopek musi sprawdzić kim jesteś w google
wieszjo ma lepsza reputacje, nie mowiac juz nic o popularności
pozdro tucznik, ciebie tez chca zniszczyc
zreszta chodzilo o bora i dobrze o tym wiesz bo wyszedles do walki spasiony, walac wiatraki na lewa i prawa gdzie koniec koncow przegrales pozdro tucznik