Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +190
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
ish_waw +204
Polska gospodarka jest tak duża, jak gospodarki krajów na niebiesko razem wzięte.
#ciekawostki #gospodarka
#ciekawostki #gospodarka

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Typ poleca poczytać Mein Kampf bo Hitler miał rację co do Żydów, wykopki plusują jak szalone, w komentarzach pełna zgoda.
Zgłosiłem to ale moderacja ma w dupie.
A potem znów będzie, że złe lewactwo wyzywa nas od nazistów i faszystów a my przecież tylko jesteśmy koneserami austriackiej literatury.
#szuryzglownej #bekazprawakow #konfederacja
źródło: Screenshot 2024-12-04 at 13-09-28 Skad płyną pieniądze na tęczowych działaczy (najstarsze komentarze) Wykop.pl
Pobierz@norbert108: Komentarze na głównej już dawno temu spadły do poziomu komentarzy polskich portali informacyjnych.
@voov100: chyba raczek w drugą stronę i sypanie gdzie się tylko da teoriami spiskowymi przez zachodnią prawicę.
źródło: IMG_4538
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@norbert108: ok, a przeczytałeś tą ksiażkę napisaną przez wielkiego Austriackiego malarza, czy od razu krytykujesz bez zapoznania się z tym dziełem?
@WykopGwalciWolnoscSlowa o tobie mój wpis właśnie jest. Udajesz debila a dobrze wiesz, że popierasz k*urwa Hitlera...
@norbert108: wszyscy o tym dobrze wiedzą akurat ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty się nie skupiasz na problemie, a problemem jest taki co odwala izrael. Poczytaj ich historie,