Wpis z mikrobloga

Ja już nie mam siły do głównej... XD
Typ poleca poczytać Mein Kampf bo Hitler miał rację co do Żydów, wykopki plusują jak szalone, w komentarzach pełna zgoda.
Zgłosiłem to ale moderacja ma w dupie.
A potem znów będzie, że złe lewactwo wyzywa nas od nazistów i faszystów a my przecież tylko jesteśmy koneserami austriackiej literatury.

#szuryzglownej #bekazprawakow #konfederacja
norbert108 - Ja już nie mam siły do głównej... XD
Typ poleca poczytać Mein Kampf bo H...

źródło: Screenshot 2024-12-04 at 13-09-28 Skad płyną pieniądze na tęczowych działaczy (najstarsze komentarze) Wykop.pl

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@norbert108: efekt nieironicznego nazywania normalnych ludzi nazistami to to, że normalni ludzie zaczynają uważać nazim za coś normalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@voov100: chyba raczek w drugą stronę i sypanie gdzie się tylko da teoriami spiskowymi przez zachodnią prawicę.
  • Odpowiedz
@norbert108 Dzisiaj Hitler wydałby książkę na wattpadzie tak słaba jest jego dzieło, nie wiem jak można ten bełkot polecać. Na pewno są dużo lepsze książki w tematyce złych Żydów xD
  • Odpowiedz
  • 4
@panzergruz: złamał punkt regulaminu, znany też jako polskie prawo, mówiący o zakazie propagowania nazizmu. Mówienie, że Hitler miał rację i polecanie jego wysrywów 'żeby poznać prawdę o Żydach' zdecydowanie tym jest.

@WykopGwalciWolnoscSlowa o tobie mój wpis właśnie jest. Udajesz debila a dobrze wiesz, że popierasz k*urwa Hitlera...
  • Odpowiedz
@Kryspin013 no w sumie pojawiają się "teorie spiskowe", że izreael czyli Żydzi, dokonują ludobójstwa, łamią zasady wojenne, a ci bardziej "odklejeni" twierdzą, że nawet b--------ą szpitale. Też słyszałem o jakichś oszołomach co mówią, że Żydzi nawet historie przekłamują i na polaków (specjalnie z malej) zganiaja, że to w sumie oni byli odpowiedzialni za obozy koncentracyjne.
Ty się nie skupiasz na problemie, a problemem jest taki co odwala izrael. Poczytaj ich historie,
  • Odpowiedz