Wpis z mikrobloga

@Vertigo6666: z czego folder jest w trakcie organizacji i przerabiania, obecnie brakuje tam 1 odcinka środkowego serii bo skończyło się miejsce, obecnie mam do podmienienia tam około 12 pełnych odcinków i wrzucenie tego jednego

mam też serwer w OVH dedyk z 4TB dyskiem, teoretycznie mogę wrzucić wszystko w folder i pobieranie/oglądanie przez php html ale boje się że Polsat napisze takie pismo do OVH że dostanę perma jako klient na
  • Odpowiedz
@ethize: chyba JD bo używam go od lat ale możliwe że woła captche wtedy, wydaje mi się że po 3 odcinkach na godzinę się ona aktywuje

ewentualnie nie wiem niby mogę postawić na routerze w domu serwer z plikami bo mam otwarte porty ale znowu czy polsat mi czegoś u orange światłowód nie zrobi?
  • Odpowiedz
  • 1
@eSUBA94: po prostu zzipuj to w paczki po 50 odcinków i tak wrzuć gdzieś, wtedy będzie się lepiej pobieralo
paczki możesz zaszyfrować hasłem IBISZ
  • Odpowiedz
@ethize: a dlaczego normalnie sobie tego nie pobierzesz klikając pod każdym odcinkiem w download tylko zmuszasz kogoś do wykonania dodatkowej pracy która wymaga czasu by zuploadować tyle odcinków w paczkach?Tobie się nie chce poklikać a komuś innemu ma się chcieć od nowa to wszystko gdzieś wrzucać?
Lenistwo niektórych mnie przeraża...
  • Odpowiedz
@ethize: jakbym nie miał limitów hostingu to bym i zrobił zipa dla kogoś i pojedynczo z możliwością oglądania online ale niestety się nie da

@Vertigo6666 ja pretensji o czas nie mam ale fajnie by było jakby ktoś wynalazł coś z 60GB pojemności czy może trzeba się pobawić w multikonta na iceyfile i tyle

myślałem jeszcze nad ruskim/białoruskim portalem gdzie np. film z kin buddy dalej wisi ale nie wiem
  • Odpowiedz
@Vertigo6666: Dokladnie! :D - Dla chcacego NIC TRUDNEGO! :)
Leniwy ethize który chce gotowca na tacy.. VS "Ja, który kiedys pobralem wszystkie odcinki kiepskich pojedynczo z pastebina + zmieniajac w kazdym nazwe na piechote"! xD
  • Odpowiedz
@_monarcha: Dorastanie w Polsce mnie nauczyło że "Życie to nie je bajka..". Trzeba mieć znajomości i dobrze z---------ć po trupach do celu żeby coś osiągnąć! 😓
W tym wypadku z tym klikaniem nie jest inaczej. 😏
  • Odpowiedz
@_monarcha: xd to z takich jak ty...
Macie wszystko jak na tacy a nakłaniacie kogoś by poświęcił swój czas na popakowanie odcinków w paczki zip i ponowne uploadowanie by leniwce miały lżej pobierać...bez odbuoru...
  • Odpowiedz