Aktywne Wpisy
mickpl +1157
Ciocia Kasia pedzioła w Radio Zet, że będzie poselski projekt zmuszający deweloperów do ujawniania cen ofertowych mieszkań.
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci
ish_waw +152
mam też serwer w OVH dedyk z 4TB dyskiem, teoretycznie mogę wrzucić wszystko w folder i pobieranie/oglądanie przez php html ale boje się że Polsat napisze takie pismo do OVH że dostanę perma jako klient na
ewentualnie nie wiem niby mogę postawić na routerze w domu serwer z plikami bo mam otwarte porty ale znowu czy polsat mi czegoś u orange światłowód nie zrobi?
paczki możesz zaszyfrować hasłem IBISZ
Lenistwo niektórych mnie przeraża...
kolega pytał o rozwiązanie to mu odpowiadam
@Vertigo6666 ja pretensji o czas nie mam ale fajnie by było jakby ktoś wynalazł coś z 60GB pojemności czy może trzeba się pobawić w multikonta na iceyfile i tyle
myślałem jeszcze nad ruskim/białoruskim portalem gdzie np. film z kin buddy dalej wisi ale nie wiem
Leniwy ethize który chce gotowca na tacy.. VS "Ja, który kiedys pobralem wszystkie odcinki kiepskich pojedynczo z pastebina + zmieniajac w kazdym nazwe na piechote"! xD
W tym wypadku z tym klikaniem nie jest inaczej. 😏
Macie wszystko jak na tacy a nakłaniacie kogoś by poświęcił swój czas na popakowanie odcinków w paczki zip i ponowne uploadowanie by leniwce miały lżej pobierać...bez odbuoru...