Aktywne Wpisy

Jagoo +79
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +51
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Zmieniam parę rzeczy w swoim życiu, zamierzam też się totalnie przebranżowić, poczytać mądre książki, porobić mądre kursy, i stąd moje pytanie - co teraz warto?
Powiem, co mniej więcej mnie interesuje i w czym się odnajdę.
- kreatywnie posługuję się językiem ojczystym, także wszystkie copywriterskie okolice, moderacja, sociale, obsługa klienta poprzez @ i pokrewne
- mam zacięcie artystyczne, więc mógłby pokombinować z grafiką komputerową, tudzież montażem video i wszystkim, co się z tym łączy.
- obsługa klienta poprzez telefon - wybaczcie szczerość, ale mam ponadprzeciętne umiejętności prowadzenia rozmowy, wieć na tym polu również jest potencał, oczywiście nie celuję w sprzedawnie fotowoltaiki randomowym łebkom
- programowanie raczej na pewno odpada, gdyż z matmą mi było bardzo średnio, no chyba że jest jakaś gałąź rozwojowa, któa pozwala ominąć ten defekt
- fotografia, video - również w tym kierunku.
Co radzicie? Jakie kursy, szkolenia, książki, programy, czyli w co obecnie warto się pchać z w/w mając na uwadze, że poświęcę energię na naukę?
Z góry dziękuję za dobre chęci wszystkim tym, którzy dobre chęci mają :)
#nauka #praca #zainteresowania #kariera #pieniadze