Wpis z mikrobloga

@Rick_Sanchez hahaha zgadza się. Kupiłem dawno temu padlinę za dobre pieniądze, brał 0.5-1L shella helixa na 1000km. Pociorałem pobawiłem się z myślą że i tak man robić i o dziwo pojeździłem dłuższą chwilę. Teraz cylindry na drugi szlif nowe tłoki wał chuje muje, turbo td04L większą pompa paliwa i śmiga. A no co się rdzy pozbyłem, to moje, pół samochodu z nowej blachy ( ͡°( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@henk: narazie tylko wnętrze poogarnialem bo znalazłem na szrocie dwa volva z przebiegami 103 i 130tys więc naszarpalem trochę części ( ͡° ͜ʖ ͡°) mechanicznie nic nie ruszone ale tez nic nie dolega oprocz mocowania skrzyni, cały czas szukam warsztatu który podejmie się naprawy skrzyni bo sam tego nie zrobię a tak to git ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@henk: kupiłem już od niej kilka części. Ja man manualna M59, skrzynia za szperą. W środku wszystko sprawne tylko ma pękniętą łapę i tu jest problem. Muszę zgłębić temat czy da się przerzucić bebechy do obudowy od normalnej skrzyni bo jednak przy tej mocy fwd bez szpery nie ma sensu i nie chce jej zmieniać na normalną
  • Odpowiedz