Dostałem ten list od #upc #play że zgodnie z decyzją jakiś zwrot opłat. 1) Wysyłają to do każdego? 2) Jak sprawdzić czy się pod to łapię 3) Jeśli tak to na jaki adres mailowy wysłać maila? Pamiętam, że chyba faktycznie była kiedyś akcja, że podwyższyli abonament, więc możliwe, że się łapię #upc
@Mysciak ja dzisiaj dostałem sms. Napisałem na czacie play i się okazało, że mam 5 dych do zwrotu xD Potrzebny numer kliente i adres na który była dostarczana usługa
Mnie zastanawia, dlaczego zwracają tylko maksymalnie za 9 okresów rozliczeniowych, czyli w moim przypadku ok. 54 zł, przy największym abonamentach do 72 zł.
U mnie to wyglądało to tak, że od 1 listopada 2021 roku podwyższyli mi prędkość z 300 do 750 i zaczęli doliczać 6 zł do rachunku, z 52,99 zł do 58,99 zł i tyle płace, aż do dzisiaj włącznie
@Kekoludek otrzymałem wiadomość e-mail od Play w której było napisane że jeżeli chcę zachować bieżącą prędkość 750 MB na sekundę i aktualną kwotę abonamentu to muszę oświadczyć że to akceptuje poprzez wypełnienie ankiety, jeżeli tego nie zrobię to abonament ulega obniżce do momentu gdy podpisywałem umowę i prędkość też wraca do początkowej wartości czyli 300 MB
W lipcu 2018 roku zaczynałem od 60 Mbps za 59,98 zł. Po jakiś 3 miesiącach bez opłat podwyższyli mi do 150 Mbps. Od 1 czerwca 2019 r. "podkręcili" mój internet właśnie w tym programie "Więcej korzyści dla Ciebie" (za właśnie co dostali karę) do 300 Mbps, a abonament podwyższyli o 5,5 zł do 65,48 zł i tak płaciłem do września 2020 r. Na rachunku widniała sama usługa Internetu.
1) Wysyłają to do każdego?
2) Jak sprawdzić czy się pod to łapię
3) Jeśli tak to na jaki adres mailowy wysłać maila?
Pamiętam, że chyba faktycznie była kiedyś akcja, że podwyższyli abonament, więc możliwe, że się łapię
#upc
Mnie zastanawia, dlaczego zwracają tylko maksymalnie za 9 okresów rozliczeniowych, czyli w moim przypadku ok. 54 zł, przy największym abonamentach do 72 zł.
U mnie to wyglądało to tak, że od 1 listopada 2021 roku podwyższyli mi prędkość z 300 do 750 i zaczęli doliczać 6 zł do rachunku, z 52,99 zł do 58,99 zł i tyle płace, aż do dzisiaj włącznie
W tym liście pisze, że zwracają opłaty uiszczone od 2016 roku.
Komentarz usunięty przez autora
W lipcu 2018 roku zaczynałem od 60 Mbps za 59,98 zł. Po jakiś 3 miesiącach bez opłat podwyższyli mi do 150 Mbps. Od 1 czerwca 2019 r. "podkręcili" mój internet właśnie w tym programie "Więcej korzyści dla Ciebie" (za właśnie co dostali karę) do 300 Mbps, a abonament podwyższyli o 5,5 zł do 65,48 zł i tak płaciłem do września 2020 r. Na rachunku widniała sama usługa Internetu.
Później przeprowadziliśmy się