Aktywne Wpisy

Megasuper +29
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia

źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz
Phallusimpudicus +468
1. W nocy z czwartku na piątek nie śpicie. Idziecie niewyspani do szkoły/pracy. Po pracy obiadek i kima do 22:00. Będziecie wypoczęci więc nocka będzie easy.
2. Wyłączacie wszystkie komunikatory w telefonie. Telefon też wyłączcie. Jeśli gracie z ziomkiem zostawcie discorda.
3. Zwalcie konia przed. Nie ma czasu na wirtualne szlaufy, ile expa i lootu można stracić. Umysł czysty i focus na gierke.
4. Jak najmniej słodkiego jedzenia i węglowodanów.
5. Łykać energola co 2h
6. Koledzy z tagu #narkotykizawszespoko mają łatwiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
7. Żone/dziewczynę w-----c do teściowej na weekend. Chociaż nie oszukujmy się, większość z was grająca w takie gry nie ma tego problemu i mieć raczej nigdy nie będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
8. Jeśli padną serwery, iść spać i co 30 min sprawdzać czy już działa.
9. Jeśli weekend wam nie wystarczy, zawsze można wziąć urlop na żądanie, L4 lub iść oddać krew.
10. Grajcie na ślepo bez żadnych poradników. Powodzenia
#pathofexile #pathofexile2 #gry #xbox #playstation #pcmasterrace
źródło: temp_file5944816787828079231
PobierzMasz moją kuszę.
@Sen_Na_Jawie: Można też znaleźć taką, co będzie przynosić ci kolejne monsterki i smażyć kotlety do borgirów, żebyś nie musiał zawracać sobie głowy robieniem żarcia.
@Jakly: wyjdziesz za mnie?
Gdzie mam przyjechac z pierscionkiem?
@Sen_Na_Jawie: a c--j niech bedzie, zycze milego weekend z poe2 i nie pij za duzo tych energoli xd
@Jakly marry me xD