Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy zawsze powtarzali, żeby nie wybaczać zdrady, ale ja akurat musiałem się nie słuchać. Już nawet nie wiem czy myślałem sercem czy p-----m, ale uwierzyłem że to nadal może się udać.
Już nie przeszkadzał mi fakt samej zdrady po 4 latach związku, nawet to że zrobiła to z jakimś anonimem poznanym dzień wcześniej w necie, że robili to w samochodzie. Przeszkadza mi to, że byłem tak głupi że dałem się omotać ponownie i od razu ponownie zakochać.

Zaczęliśmy szczerze rozmawiać na wszelkie tematy i zanim się obejrzałem, znowu byłem zauroczony. Pewnie ta "szczerość" sprawiła że uwierzyłem, że to może się udać. O------o mi na tyle, że nawet rozmowa na temat zdrady już mnie nie bolała, ale seksualne aspekty jej mnie zaczęły interesować, aż przerodziło się to w rozmowy i plany na temat rozwiązłości seksualnej, różnych trójkątów głównie w klimacie MFM i podobne. Lampka nie zapaliła mi się w głowie żadna.
I mimo to nadal wierzyłem, że wszystko się ułoży, że nadal mnie kocha, że widzi jak ja ją kocham i to docenia.

Taa, byłem frajerem. I jeszcze jestem, bo ciągle o niej myślę, nawet już po rozstaniu. Musiałem się rozstać, bo w końcu przyłapałem ja na planowaniu kolejnej zdrady i to już było jak ostateczny cios w serce. Jak wbicie noża w niezagojoną jeszcze ranę i przekręcenie.

Wiem że nic szczególnego ta historia, co drugi tutaj taką ma, ale nie mam komu się wygadać.

#zdrada #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@mirko_anonim lepiej późno niż wcale. Upokorzyles się wybaczeniem zdrady, na szczęście w porę sie ocknales. Bo po jej preferencjach seksualnych widać, że jechałeś autostradą w kierunku bycia prawdziwym cuckoldem z krwi i kości
  • Odpowiedz