Aktywne Wpisy
Zwierz33 +8
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
Warcomx +161
Madki 800+?
Ukraińcy?
Górnicy?
Żadna z powyższych. Najbardziej roszczeniową i chciwą grupą społeczną w Polsce są psiembiorcy (przedsiębiorcy). Oto przykład "problemów", z którymi taki pciembi0rca musi się mierzyć:
1. Płacenie ZUS i podatków - bo przecież powszechnie wiadomo, że ludzie na etatach tych rzeczy nie płacą i to wcale nie w większym % w stosunku do zarobków niż pciembi0rcy.
2. Zatrudnianie pracowników - biedni pciembi0rcy są ciemiężeni przez pracowników, którzy nie wypruwają sobie flaków dla ich cudownych firm. P0lski pciembiorca najbardziej by chciał mieć murzyna na plantacji bawełny, za którego nic nie musi płacić i który jest dostępny do roboty 24/7. Poniżej cytat z prezesa jednej z największych firm w Polsce.
3. Brak szacunku społeczeństwa do pciembi0rców. Poniżej pic rel o co chodzi, nic więcej nie trzeba dodawać. Koszmar.
4. Ciemiężenie przepisami - tak jak w przypadku ZUS i podatków, przeciętnego człowieka przecież nie obowiązują żadne przepisy. Prawo pracy, zakaz wylewania toksycznych ścieków do rzeki, zakaz wyrzucania śmieci do lasu, prawa konsumenta - to wszystko zbędne przepisy, które blokują polską pciembi0rczość i innowacje polegające na zmianie źródła dropshipowania chińskich gówien z aliexpress.com na alibaba.com
Także dzisiaj idąc do kołchozu pamiętajcie dla kogo pracujecie. Szczególnie pamiętajcie, gdyby wam przyszły do głowy takie pomysły jak staranie się wykonywać swoje obowiązki na 100%, wychodzenie z własną inicjatywą albo w ogóle pracowanie zamiast obijania się :))))
#pracbaza #praca #korposwiat #polska #takaprawda
To co na obrazku to jakiś scammer a nie przedsiębiorca.
I nie dowalam się bo czepiasz się przedsiębiorców. Dodałam się bo jesteś najgorszym typem człowieka jaki istnieje.
Ma podstawie jednostek oceniasz całość.
I z jaką pogardą to piszesz. Sam nie jesteś lepszy od tych na których narzekasz
Gdybyś nie wrzucił wpisu tego debila to bym nawet nie zauważył twojego wpisu.
@jacekparowka: skoro twierdzisz, że przedsiębiorcY są roszczeniowi, to pokaż nam z 5 takich przykładów, a nie jednego dzbana, który wymyślił fejka dla atencji. Na podstawie jednego przypadku to ja mogę stwierdzić, że jesteś analfabetą, bo nie wiesz jak napisać słowo "przedsiębiorca".
Pamiętam jak jeszcze pracowałem z klientem w jednej z sieci komórkowych to często padaly teksty w stylu "ja mam telefon NA FIRMĘ" z podtekstem, że oczekują czegoś więcej za sam ten fakt. xd
@an-drzej: przede wszystkim @jacekparowka musi być trollkontem, bo nikt normalny nie ocenia grupy ludzi na podstawie jednego przykładu: grupy ludzi, którzy mają tylko jedną wspólną cechę: założyli firmę, nic więcej ich ze sobą nie łączy. Więc, albo robi to, aby siać podziały w społeczeństwie, albo jest uber głupi.
Oba powody są dobre, aby dostał bana na