Wpis z mikrobloga

@andrzej-memiarz: widze ze teskno ci za komuna, chociaz ciebie pewnie wtedy jeszcze nawet nie bylo.
K---a zeby wspominac o ormo i zomo i p-------c ze "ktos musi Polakow wychowac" to trzeba miec potezny wir miedzy uszami.
  • Odpowiedz
@planarize: mordo, ja wiem, ze na steet view sprawdziles.. Ja tam mieszkam i widze.

Na poprzednim osielu nie moglem wyjechac z garazu podziemnego bo chlew parkował na wjedzie lub na zakazie "bo przeciez to tylko 3 minuty"
  • Odpowiedz
wystarczy poczytac komentarze na FB pod dowolnym tematem, nawet przepisem na jablecznik

@andrzej-memiarz: co ma to do tego to co napisalem? Chcialbys zeby zomo ci po ulicach chodzilo i zeby mial sciezke zdrowia, za to ze znalazles sie w zlym miejscu o zlym czasie. Albo ze zle wypowiadales sie o xyz?
Wiesz do czego sluzyly te formacje, wiesz jak dzialaly ile ludzi mialo przez nie zniszczone zycie/zdrowie?

Chlopie co ty
  • Odpowiedz
@andrzej-memiarz: Tutaj jest zdjęcie z maja 2024. Jak może być zakaz we wcześniejszym miejscu, skoro jest osobny znak zakazu z zaznaczonym początkiem na końcu budynku?

Jeśli od maja cokolwiek się zmieniło, to po prostu zrób fotkę znaku i go przedstaw tutaj. Nie powinno to być problemem skoro tam mieszkasz i zapewne wychodzisz z mieszkania.
planarize - @andrzej-memiarz: Tutaj jest zdjęcie z maja 2024. Jak może być zakaz we w...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mightyduda: Masz świadomość że to są zupełnie dwa różne paragrafy i różne sankcje? "Trochę" wtopa z Twojej strony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Parkowanie w strefie zamieszkania w mięjscu niewyznaczonym to maksimum 100zł kary, brak punktów karrnych i nie jest to nawet wykroczenie.

Z kolei parkowanie w miejscu oznaczonym przez znak zakazu zatrzymywania się i postoju jest wykroczeniem karane naganą bądź grzywną w wysokości do 300zł i
  • Odpowiedz