Wpis z mikrobloga

Odlewasz może xD? Nie no żartuje hehehe... Z bólem serca place powyżej 6zl/ml i staram się poza tą cenę nie wykraczać ()
  • Odpowiedz
  • 2
Roja nie jest warta tej kasy jaką wołają za flakony.

@Bonsoul: Warta, nie warta, kwestia gustu i zasobności portfela ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja uwielbiam klasyczne, męskie i aromatyczne zapachy w stylu kolońskim, fougere czy szypry. Dlatego mam na półce flakon zielonego Polo od RL, Zino od Davidoffa, Beau de Jour od Tomka Forda, 4711 EdC, serię Eau Sauvage od Diora, Royal Water, Vikinga, Bois de
  • Odpowiedz
@markaron w ogóle powoli chyba wprowadza zmiany we flakach. Jeszcze do niedawna na przodzie było Roja parfums ( jak męski to jeszcze parfum pour homme ), po bokach na flaszce tak samo, na kołnierzu atomizera jego podpis... sporo tego było xD
Z napisu po bokach już zeszli i widzę, że dalsze zmiany są.
W wersjach cologne jest na dole tylko Roja, a jakieś nowsze parfumy mają picrel. Tbh dużo ładniej to
Pietruchoowy - @markaron w ogóle powoli chyba wprowadza zmiany we flakach. Jeszcze do...

źródło: temp_file500483352549785779

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietruchoowy: no to już będzie kolejna zmiana flaków. To na czym powinien się skupić to jakość ich wykonania, bo czytając opinie w necie to momentami to wygląda jak kupione od cygana na targu i to bezpośrednio od Roja czy u autoryzowanych dealerów ;D

Sam miałem wątpliwości do kilku flaszek bo o ile sok był ok, to flakony już gorzej
  • Odpowiedz