Aktywne Wpisy

malypirat +383
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gymw8nhnzd +2
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
To nie jest tak, że wszyscy nagle krzyczą „O! Światełka! To kosmici!”. Cały problem z tymi światełkami jest taki, że one od ponad 60 lat latają nad obiektami nuklearnymi - elektrownie, jednostki wojskowe, miejsca gdzie wzbogaca się uran. Nawet były przypadki, gdzie te obiekty latały koło pocisków balistycznych i cytuję - „strzelały w rakiety promieniami światła”.
To nie jest tak, że nagle ludzie dostali świra na punkcie zielonych ludzików. Po prostu coś lata po naszym niebie, jest więcej i więcej wysoko postawionych świadków w postaci pilotów wojskowych, generałów, dyrektorów służb specjalnych i departamentu obrony USA, którzy powtarzają to samo. Są nagrania wizualne, dane z radarów, dane z satelit, zeznania świadków.
Od 3 tygodni nad bazami w UK (a od kilku dni również w US i sporo podejrzanych nagrań z innych części świata jak np. Japonia i Niemcy) latają takie obiekty, a są informacje o tym, że do tych jednostek miała być niedawno relokowana b--ń jądrowa. Od 60 lat świadkowie w wywiadach, na konferencjach zakładają po cichu, że to może być NHI, więc naturalnie teraz też jest wysnuta taka wiodąca teoria.
Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że konferencja była jak dotąd jedna - przyszedł gość z DOD, powiedział że nie ma co się martwić i tyle wiadomo od oficjalsów, a teraz nieoficjalnie podobno zaproszono tam SAS, najbardziej elitarną jednostkę specjalną w Wielkiej Brytanii, która zajmuje się uprowadzeniami, odbijaniem zakładników, antyterroryzmem i generalnie siłowym rozwiązywaniem problemów. Goście fachowo zajmują się wchodzeniem razem z drzwiami i ich się nie zaprasza, jeśli wszystko jest pod kontrolą.
Oczywiście to może być nasza technologia, tylko:
- cały temat zaczął się w latach 60. Gdyby wtedy chinole/rosjanie mieli stateczki latające kilkanaście tysięcy km/h, to dzisiaj rządziliby światem,
- podobne światełka są raportowane w tych krajach, po co mieliby latać po swoim niebie i straszyć ludzi?
#uap #ufo
A po cichu wprowadzają kolejny etap swojej gry i teatrem dla gojów czyli
Samo gęste można rzec, podsumowania z najnowszych wydarzeń i dużo fajnych artykułów.
@walzky: Przesłuchania są teatrzykiem dla co pomniejszych polityków, żeby zaspokoić ich ciekawość.
Ale rządy doskonale wiedzą czym są UAP.
https://youtu.be/xjyMwcqoq30?si=kS79zzvx6A4PMIBj
https://youtu.be/VG3WkiL0d_U?si=QzA7CM8Op20AjK9D
I jeszcze Barcelona 1992 ale to sobie sam poszukaj
źródło: 9ci8fr
PobierzNiby dość sensownie, jednak należy pamiętać, że doniesienia o dziwnych światłach poruszających się w zawrotnych prędkościach, sięgają już kilkudziesięciu lat. Wtedy jeszcze latano na silnikach tłokowych.
@walzky: a ja się nie zgodzę, bo UFO widziałem na wczasach nad jeziorem, jakoś w '96 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To
źródło: ayyy lmao
Pobierz