Wpis z mikrobloga

@krzycho-docente: to rozumiem że nie trafiłem, chociaż zakładam że w odcinku była cała scena
to tak zapytam: co konkretnie już przeszukałeś i jakie odcinki? Ja typowałbym jeszcze ed edd i eddy, ale nie wiem na jakim etapie izolowania frazy jesteś.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Dzięki za podjęcie próby! Przejrzałem Ludwiczka, ale na fast forwardzie, trochę Kleszcza, czy to co akurat znalazłem w necie, ale teraz stwierdzam, że jeśli mam sprawdzić wszystko co latało w latach 90 to będzie to niewykonalne ;D Przez chwilę nawet miałem przebłysk, że to mogło być w grze point & click typu Ace Ventura, cały czas jednak czuję, że jestem blisko żeby mózg zaskoczył. Ostatni przebłysk to: jakiś bohater
  • Odpowiedz
@Heidi12: nie, męczyłem się przez tydzień, medytowałem xD, ale w końcu intruzywne myśli odpuściły, może kiedyś wskoczy samo. Najbliższy trop to było to: Baseball Bugs (1946) Looney Tunes, ale obejrzałem polską wersję, jedyna jaką udało mi się odnaleźć i kwestia się tam nie pojawia, ale animacja, styl i cała reszta bardzo pokrywają się z tym co pamiętam.
  • Odpowiedz