W niedzielę byłem na randce z #plodnajulka z #bialorus i ta małolatka dużo się mnie wypytywała o moje poglądy na wojnę w Izraelu, co sądzę o LGBT, o aborcji i tak dalej do tego też dużo wypytywała się o to jakie mam kontakty z rodziną, czy miałem dużo znajomych w liceum, jak wspominam chodzenie do szkoły itp. Czy to znaczy że jest faktycznie zainteresowana mną i powinienem się do niej niedługo odezwać czy czekać dalej aż sama napisze na Instagramie? Bo szczerze mówiąc bardzo chętnie swojego siusiaka bym umiescił w płodnej białorusince i wy pewnie też #zwiazki #ukraina #p0lka #logikarozowychpaskow #przegryw
@Erlein: Te pytania brzmia prawie tak jakby cie chciala zrekrutowac... XD Trzymaj sie tam Miras. I jakby co to mam nadzieje ze lubisz ziemniaczki. Hihi
@Erlein Graj w jej grę i badaj teren, a jak cię będzie chciała namówić do różnych dziwnych czynności typu robienie zdjęć bazom wojskowym to się zgódź ( ͡°͜ʖ͡°). Potem zgłoś ten fakt do ABW i zostaniesz bohaterem, który jako podwójny agent pomógł rozpracować siatkę białoruskich agentów (✌゚∀゚)☞
@Erlein: Uważaj, bo niektórzy Białorusini przebywajacy w Polsce sa przeswietlani i zapraszani na rozmowy z tamtejszymi służbami. Maja zdawać relacje na temat swojego pobytu w Polsce i to co tu widzieli i kogo poznali.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link