Wpis z mikrobloga

#apple #applewatch hej, chcę wreszcie zmienić mojego W 4 na coś nowszego. Do gry chodzi ultra 2 i seria 10. Różnica w cenie jest spora, a w porównaniu na Apple.com różnią się jedynie głębokością nurkowania, procesorem, jasnością ekranu i pracą na baterii. Zakładając, że i tak w nawyku mam kłaść zegarek w nocy na ładowarce jej sens dopłacać do ultra?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRYTEXTV: Tak, zawsze to odświeżony design i widzę po swoim, że lepiej wytrzymuje próbę czasu.

Ten dłuższy czas na baterii pewnie kiedyś przyda się, np. przy długiej wycieczce pieszej
  • Odpowiedz
@KRYTEXTV: Mam ultra 2, wcześniej "ultra". Na plus to jakość wykonania: tytan - praktycznie się nie rysuje (mam czarnego), do tego szkło szafirowe które też się nie rysuje. Zegarek kładę codziennie na ładowarce idąc pod prysznic, sam się ładuje do 80% (gdy nie ćwiczę więcej mi nie potrzeba). Rano kładąc na ładowarce ma te 40-50%. Ultra też działa jako komputer nurkowy co jest fajnym dodatkiem (dla nurka jako komputer zapasowy).
  • Odpowiedz
@KRYTEXTV: Niedawno miałem ten sam dylemat. Dopłaciłem do U2. Skusiła mnie bateria, ale przede wszystkim wygląd, spodobał mi się naturalny tytan, a do tego bransoleta mediolańska - super to wygląda. Żadnej ryski nie ma, uważam na niego, ale też bez przesady - normalnie go użytkuję.
  • Odpowiedz