Wpis z mikrobloga

• 0
@kureci_paratko ostatnio ktos wrzucal newsa, ze rzekomo byl jakis wlam na Binance i wykradli dane klientow niektorych i dlatego niektorzy dostaja SMSy. W razie watpliwosci zawsze powinienes pisac do supportu.
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko w sensie, ze dostales smsa i nie ma tam numeru do oddzwonienia? No to rzeczywiscie dziwny sms - te, ktore ludzie wrzucali do tej pory mialy numer. No to zmien haslo na Binance, ustaw 2FA, upewnij sie, ze nie dodal Ci nikt kluczy API na koncie i napisz do supportu.
  • Odpowiedz
  • 0
@kureci_paratko no to jak w Twoich smsach byl numer do oddzwonienia, to na 99% scam. Ludzie wrzucali tu takie smsy. Ale moje rady z wczesniejszej wiadomosci i tak mozesz profilaktycznie zastosowac.
  • Odpowiedz
  • 0
@utilek @tfuj_pszyjaciel nikt nie dzwonił, czego bym się spodziewał w przypadku jakiś naruszeń aktywności. Na emailu nie widzę jakiś powiadomień. Więc na 99% scam. Jak sobie przypomnę email do tej nie używanej przeze mnie giełdy, gdzie nie jestem do końca pewny, czy miałem konto (jak już, to zapewne bez środków) to napiszę email do supportu.
  • Odpowiedz