Hejka, pomału zaczynają mi szwankować słuchawki ISK HD 9999 i mam zamiar kupić coś nowego, najlepiej lepszego, za wyższą cenę oczywiście. Od zawsze 'chciałem' mieć Beyerdynamic DT770 pro, ale nie wiem czy to najlepszy zakup w cenie około 600zł. Może znajdzie się coś lepszego? Słuchawki muszą być w formie zamkniętej. Aktualnie używam zwykłej zewnętrznej karty dźwiękowej, ale przy okazji słuchawek chce kupić jakiś DAC albo interfejs muzyczny bo gram też na gitarze przez PC. Też w okolicach 500zł. Co byście polecali w tych sprawach?
@Frogi: Możesz porównać ich recenzje na kanale https://www.youtube.com/@JulianKrause Ale tak, uważam poniższe interfejsy za technicznie lepsze, szczególnie pod względem wyjścia słuchawkowego.
@cukru: To dla mnie akurat najważniejsze, bo ważniejsza jest dla mnie jakość na słuchawkach niż elementy używane do nagrywania pomimo, że też istotne. Dzięki za propozycje.
#muzyka #audiovoodoo #sluchawki #audio
Ogólnie Fiio zbierają świetne opinie, ale przekraczają twój budżet dość znacznie.
Z interfejsów: Arturia Minifuse 1, Universal Audio Volt 1, Steinberg IXO22.
Ale tak, uważam poniższe interfejsy za technicznie lepsze, szczególnie pod względem wyjścia słuchawkowego.
To dla mnie akurat najważniejsze, bo ważniejsza jest dla mnie jakość na słuchawkach niż elementy używane do nagrywania pomimo, że też istotne. Dzięki za propozycje.