Aktywne Wpisy
Melkovva_ +372
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Każdy dzień przynosi coraz więcej weryfikacji paczek. Na ten moment, wysłaliście ich 22, z czego 14 zostało zaakceptowanych. Nie jest jeszcze możliwe nadanie żadnej paczki.
Choć zawsze podkreślamy, żebyście nie zostawiali weryfikacji na ostatnią chwilę, tym razem chcielibyśmy Was zachęcić, żebyście się też zbyt mocno nie spieszyli - wykoPAKA to nie wyścig. Przeczytajcie uważnie opis swojej pary i przemyślcie zawartość. Kluczowe w doborze prezentów mogą być pytania takie jak:
- jakie jest/są główne zainteresowania odbiorcy? Dobrze, jakby główny element paczki właśnie do nich nawiązywał. W formule Lite personalizacja nie jest wymagana, ale większość jednak bierze pod uwagę zainteresowania odbiorców.
- czego odbiorca nie chce otrzymać? Trudno wymienić wszystko, czego nie chcemy otrzymać, dlatego staraj się myśleć szerzej. Jeśli odbiorca nie chce piwa, jest duża szansa, że inne alkohole też mu nie przypadną do gustu (chyba, że opis mówi inaczej). Jeśli nie chce planszówek, jest wysoce prawdopodobne, że karcianka również nie będzie najlepszym wyborem.
- czy powiązanie prezentu z zainteresowaniami nie jest zbyt luźne? Opisy uwzględniają konkretne zainteresowania odbiorców. Puszczenie wodzy fantazji nie jest złe, ale nie odpływaj myślami zbyt daleko od głównego tematu. To, że odbiorca jeździ na nartach nie oznacza, że przyda mu się czekan.
- czy prezent będzie użyteczny? To proste, ale często pomijane pytanie. Odbiorca, który pisze, że przerzucił się całkowicie na ebooki, może być zaskoczony widokiem papierowej książki. Jeśli wspomniał, że układanie kostki Rubika to jego pasja i zdobył nawet mistrzostwo sołectwa, z pewnością kolejna zwykła kostka, 3x3, nie będzie najtrafniejszym wyborem.
Macie jakieś inne rady dla tych z nas, którzy biorą udział w zabawie po raz pierwszy, lub mimo wcześniejszych startów wciąż mają problem z wymyśleniem trafionych prezentów?
#wykopaka
Ja który jeszcze nic nie zamówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)