✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem w patowej sytuacji. Jest kobieta, która mi się niesamowicie podoba i zamierzam podziałać w tym kierunku. Rozstała się z facetem z którym była kilka lat, więc jest singielką. Problem w tym, że jej były tak samo jak ja jest #programista15k. Co więcej programuje w tych samych językach, a nawet tych samych frameworkach co ja. Boję się, że jak ona się o tym dowie to zniechęci się do mnie, bo będę jej przypominał jej byłego. W końcu przez kilka lat rozmawiali o swojej pracy i on jej opowiadał o programowaniu, o IT i pewnie wolałaby trochę świeżości czyli faceta z innego zawodu.
Plusem jest to, że jej były był niższy od niej i w ogóle niewysportowany, a ja mam 195cm i umięśnioną sylwetkę. Może w końcu poczuje się jak kobieta i nawet będzie mogła założyć szpilki. Minus taki, że on zarabia więcej ode mnie, bo pracuje dla zagranicy, a ja w polskim korpo.
@mirko_anonim: Wzrost i sylwetka spoko, ale fakt bycia programistą dyskredytuje cię. W końcu żadna rozsądna kobieta nie zdecyduje się na związek z kimś kto za chwilę będzie gołodupcem ze względu na pracę w beznadziejnej branży. Dodatkowo programista = upośledzony społecznie piwniczak i małpka scrum mastera co to musi zakuwać weekendami by się utrzymać w pracy. Wg. mnie jeden wielki chodzący red flag.
Plusem jest to, że jej były był niższy od niej i w ogóle niewysportowany, a ja mam 195cm i umięśnioną sylwetkę. Może w końcu poczuje się jak kobieta i nawet będzie mogła założyć szpilki. Minus taki, że on zarabia więcej ode mnie, bo pracuje dla zagranicy, a ja w polskim korpo.
@mirko_anonim: Szukasz związku, czy współpracownika i sparing partnera do seksu?
władczy-poszukiwacz-24: @rav2: potwierdzam, jestem programistą, ale jeszcze nie wyszedłem z szafy, więc dziewczyna nie wie - ale sama mi też powtarza, że nigdy by z programistą być nie chciała, fuj.
Jestem w patowej sytuacji. Jest kobieta, która mi się niesamowicie podoba i zamierzam podziałać w tym kierunku. Rozstała się z facetem z którym była kilka lat, więc jest singielką. Problem w tym, że jej były tak samo jak ja jest #programista15k. Co więcej programuje w tych samych językach, a nawet tych samych frameworkach co ja. Boję się, że jak ona się o tym dowie to zniechęci się do mnie, bo będę jej przypominał jej byłego. W końcu przez kilka lat rozmawiali o swojej pracy i on jej opowiadał o programowaniu, o IT i pewnie wolałaby trochę świeżości czyli faceta z innego zawodu.
#zwiazki #s--s #rozowepaski #milosc #tinder #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Szukasz związku, czy współpracownika i sparing partnera do seksu?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@thority: płakaliście że w kółko to samo, daje coś nowego to też płacz xD
Niewdzięcznicy, dlaczego to czynicie?!?!