Wpis z mikrobloga

#zegarki polecacie jakiś zegarek tak za ok 300 PLN? Myślałem nad lorus rh941jx9, casio mtp-1303pl a Timex tw2u22200. Wcześniej miałem lorusa ale nie wiem jakiego ale zaraz po gwarancji zepsuł mi się mechanizm pobierania prądu z baterii i nie wytrzymywała ona nawet 4 miesięcy i nie chciałbym żeby się to szybko powtórzyło. Jeśli macie coś ciekawego to też możecie podrzucić (⁠◠⁠⁠)⁠—⁠
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frytaa: po pierwsze primo. Zegarek za 300zł to w sumie kwota jak za takie sobie buty. Nie zakładaj sobie, że będzie na 15 lat, a raczej na okres gwarancji. Każdy moment po jej zakończeniu to już prezent i się cieszymy.
Po drugie primo. Lorus stosuje niezbyt drogie mechanizmy kwarcowe i wymiana popsutego nie powinna cię spłukać. Oczywiście jak się znudził zegarek to się nawet nie wygłupiaj. Ale zawsze taka opcja
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Arachnos83 jak zegarmistrz powiedział mi 150 + robocizna to sam zasugerował żeby kupić nowy zegarek bo nie mam gwarancji że nowy element będzie działać () to chyba bardziej opłaca się kupić nowy za te 300-400 zł
  • Odpowiedz