Aktywne Wpisy
Minieri +296
As kier Szczęsnego, VAR w komentarzu
Mirror: https://streamin.one/v/74085ea2
#mecz #meczgif #realmadryt #fcbarcelona
Mirror: https://streamin.one/v/74085ea2
#mecz #meczgif #realmadryt #fcbarcelona
Wraczek +208
Czy ktoś zauważył brak codziennych sucharów i dowcipów wrzucanych przez @hacerking ?
Typ dostał bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmiał tworzyć jakikolwiek kontent na tym smutnym portalu i został szybko sprowadzony do parteru.
A mógł postować ruską propagandę, wtedy by mu włos z głowy nie spadł.
#dowcip #chlewobsranygownem
Typ dostał bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmiał tworzyć jakikolwiek kontent na tym smutnym portalu i został szybko sprowadzony do parteru.
A mógł postować ruską propagandę, wtedy by mu włos z głowy nie spadł.
#dowcip #chlewobsranygownem
Czy w szkole czy w pracy rozmawiałam sobie z jakimś kolesiem, który był w miarę przystojny (powyżej 6/10) i fajnie mi się z nim rozmawia aż przychodzi jakiś jamochłon 2/10, który widzi że rozmawiam, ale musi o coś spytać, o jakąś bzdurę, właśnie mnie i właśnie w tym momencie, przerywając i przeszkadzając.
No to odpowiadam mu zdawkowo by sobie poszedł a ten niby nie słyszy, więc powtarza to pytanie. Znowu na szybko odpowiadam i wracam do rozmowy a ten znowu niby nie słyszy. Już trzeci raz ale wkurzona mu udzielam odpowiedzi na to samo pytanie, już słychać irytację w moim głosie, bo próbuje ściągnąć na siebie moją uwagę abym mniej uwagi poświęciła temu ładnemu to jamochłon się obraża i sobie idzie burkając coś pod nosem.
Brzydcy faceci powinni zdać sobie sprawę, że muszą znać swoje miejsce i ściąganie na siebie na siłę atencji różowych tylko bardziej działa na ich niekorzyść.
Jak różowa siedzi sobie sama to spoko, można zagadać ale nie wypada przeszkadzać swoją osobą różowej w próbie podrywu faceta, który jej się podoba (pod warunkiem, że jest się pewnym, że samemu się jej nie podoba).
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #p0lka #s--s
Komentarz usunięty przez moderatora
@AlienFromWenus: W sumie to już nawet polubiłem te twoje seksistowskie, toksyczne wpisy. Zawsze udowadniasz, że frustraci z obojga płci jednak mają więcej wspólnego, niż różnego. Takie lustrzane odbicie incela-przegrywa. Ciekawy performens, daje do myślenia
@AlienFromWenus: (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Znam swe miejsce :/
Jedynie mi zostały marzenia o jakiejś padlince zostawionej po chadzie.
Jakby ten 6/10 dałby ci kosza to spojrzalabyś na Incelka 4/10 ? Czy tak nisko już nie schodzisz ?