Myślicie, że ceny mieszkań mocno spadną np. w takim Krakowie jak już spadnie jakaś Rosyjska rakieta? Myślę, że będzie dobra okazja do kupna. #wojna #deweloperka #ukraina
@Fingolfin89: jeśli jej nogi spotkały się wcześniej, a do tego wystarczy by stanęła lub usiadła to jej nogi spotkały się wcześniej niż twoje zakola co sprawia, że to co napisałeś jest nieprawdą. Może nie chce spotykać się z
Myślicie, że ceny mieszkań mocno spadną np. w takim Krakowie jak już spadnie jakaś Rosyjska rakieta? Myślę, że będzie dobra okazja do kupna. #wojna #deweloperka #ukraina
@Fingolfin89: jeśli jej nogi spotkały się wcześniej, a do tego wystarczy by stanęła lub usiadła to jej nogi spotkały się wcześniej niż twoje zakola co sprawia, że to co napisałeś jest nieprawdą. Może nie chce spotykać się z
@Fingolfin89: takie opisy to się zlewa, ja nigdy się nie odnoszę do opisów, tylko słabi gości robię to co ich pani każe. Laska napisze jakiś z-----y opis i 99% facetów się do niego odnosi, miej w dupie co laska mówi a będziesz wyjątkiem.
A tak ogólnie to j---ć te tinderowe szony, takiego to do Tazzego na live przychodzą się r----ć i stać w kolejce a dzień wcześniej były obracane przez
Odpisałem jej, ze moje zakola na pewno spotkają sie wcześniej niz jej nogi.
Nie odpisała i sama usunęła parę xDD
#tinder
#podrywajzwykopem
#logikarozowychpaskow
Mogłeś napisać, że twoje zakola spotkają się z jej udami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co mówią kolana blondynki po powrocie z wakacji?
Nareszcie razem!
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak ogólnie to j---ć te tinderowe szony, takiego to do Tazzego na live przychodzą się r----ć i stać w kolejce a dzień wcześniej były obracane przez