Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +17
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

@pamareum:
Dokładnie! Mieliśmy śnieg przez całą zimę. A nie przez 4 dni w roku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@irolslozok: czyli każdy poniżej kategorii a nie powinien mieć prawa głosu, łącznie ze staruchami po czasie przydatności do wojskowej służby ¯\(ツ)/¯ no i obowiązkowo wojna, bo być w gotowości to każdy jeden debil potrafi. ja też jestem w gotowości do urodzenia dziecka, co nie znaczy, że kiedykolwiek je urodzę.
@phaxi: to akurat się nie zmieniło, plus trafiali jeszcze do woja również w czasie pokoju
@pekak:
Więcej w żetonach, ale w złocie wciąż tyle samo, a teraz to chyba nawet
Gdzie masz tu kłamstwa?
Bo ktoś się śmiał bardziej rozpisać na parę linijek twoich bredni?
Aby to wszystko zdebunkować, właśnie trzeba tak robić.
A teraz udowodnij gdzie napisałam coś niepoprawnego.