Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 147
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@phaxi: No teraz to każdy jakby bardziej sfrustrowany i patrzy wilkiem na drugiego. I niejednokrotnie żeby się wybić ponad innych (finansowo rzecz jasna) to albo patrzy jak drugiego wydymać, albo jak już mu się wydaje że on jest kimś lepszym, to mu palma odbija. I to widać np często jak ktoś kupi na kredyt lepsze auto, to on jest wielkie panisko i zjeżdżaj z drogi śmieciu. A politycy tylko patrzą
  • Odpowiedz
czemu kobiety maja prawo glosowac a bronic ojczyzny nie trzeba gdzie tu sprawiedliwosc co ?

@irolslozok: czyli każdy poniżej kategorii a nie powinien mieć prawa głosu, łącznie ze staruchami po czasie przydatności do wojskowej służby ¯\(ツ)/¯ no i obowiązkowo wojna, bo być w gotowości to każdy jeden debil potrafi. ja też jestem w gotowości do urodzenia dziecka, co nie znaczy, że kiedykolwiek je urodzę.
  • Odpowiedz
średnia krajowa teraz ~8200 brutto, średnia krajowa jak byłeś dzieckiem ~2200 brutto

@pekak:
Więcej w żetonach, ale w złocie wciąż tyle samo, a teraz to chyba nawet
  • Odpowiedz
@Filippa no i widzisz jak ci targa emocjami a to zwykla wymiana zdan . Powtarzam nie nie powinny glosowac nie na tyle silne i za bardzo emocjonalne widac po polityce ale jak takich prostych rzeczy nie rozumiesz to juz ci nie pomoge ps ale wypociny napisalas same klamstwa
  • Odpowiedz
@irolslozok
Gdzie masz tu kłamstwa?
Bo ktoś się śmiał bardziej rozpisać na parę linijek twoich bredni?
Aby to wszystko zdebunkować, właśnie trzeba tak robić.
A teraz udowodnij gdzie napisałam coś niepoprawnego.
  • Odpowiedz
@Filippa 1 ze history zny belkot i zakrzywianie wg ciebie rzeczywistosci zeby ci pod teze pasowalo ze facetow bylo wiecej jprd szkoda gadac 2 ze niby kobity nie sa duzo bardziej emocjonalen coooo nie mam pytan nie musisz juz odpisywac bo z takimi lewymi wysrywami nie ma co dyskutowac
  • Odpowiedz