Wpis z mikrobloga

Tak wygląda pier%#lec Mentzena na punkcie Trzaskowskiego. Aż sobie policzyłem. Na przestrzeni ostatnich 10 dni ma na koncie 13 postów atakujących Trzaskowskiego. O Nawrockim w tym czasie 1 post, który trudno nazwać atakiem. Jak to leciało - PiS-PO jedno zło? No chyba nie dla Konfederacji.

Swoją drogą wczoraj manipulacje Mentzena na temat Trzaskowskiego prostował aż PiSowiec Cieszyński xD Do czego to doszło xD

#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa
Gours - Tak wygląda pier%#lec Mentzena na punkcie Trzaskowskiego. Aż sobie policzyłem...

źródło: IMG_4890

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 177
@Gours Jak wcześniej Tusk wspomniał cokolwiek o PiS i rozliczeniach, to się pultali, żeby zajął się merytoryką, a nie tematami zastępczymi.
Teraz oni robią to o co oskarżali innych, tylko w zmasowanej skali XD
  • Odpowiedz
  • 9
@ni0bi: nie można mówić o braku racji, ale nawet Cieszyński wczoraj wspominał o tym, że po prostu wiele NGOsów dostaje od miasta lokale na preferencyjnych warunkach i to nie jest tak, że Ostatnie Pokolenie dostało, bo tak ich Trzaskowski kocha
  • Odpowiedz
zapomniałeś o ostatnim pokoleniu.

@SStoumer: imo to w ich kwestii powinna dzialac policja. Natomiast takie pisanie jak slabek to po prostu jest idiotyczne. "Trzaskowski wynajmuje." No tekst w stylu berkowitza o Tusku.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp rzecz w tym że to już dawniej wiadome było że Trzaskowski im dał te lokum po bardzo atrakcyjnych cenach. Pozatym mógł kazać policji aby nie patrzyła się na nich a ich zabrała.
  • Odpowiedz
no raczej neguję xD Trzaskowski o ile wiem nie jest radykałem - oni są

@Gours: dla ciebie radykalizm jest wtedy gdy ktoś blokuje drogę, dla mnie gdy prezydent stolicy wpisuje się w politykę C40 która przedstawia plan ambitny że nie będziesz latać, jeść mięsa i ubierać się za często i (nie)będziesz szczęśliwy.
  • Odpowiedz
Na przestrzeni ostatnich 10 dni ma na koncie 13 postów atakujących Trzaskowskiego. O Nawrockim w tym czasie 1 post, który trudno nazwać atakiem. Jak to leciało - PiS-PO jedno zło? No chyba nie dla Konfederacji.

@Gours: Bo to z Trzaskowskim, Mentzen się spotka w drugiej turze a nie z Nawrockim na to c--j grzać jego temat
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp rzecz w tym że to już dawniej wiadome było że Trzaskowski im dał te lokum po bardzo atrakcyjnych cenach. Pozatym mógł kazać policji aby nie patrzyła się na nich a ich zabrała.

@SStoumer w sensie, że prezydent miasta ma wydawać rozkazy policji? XD
Pomimo tego że gardzę ostatnim pokoleniem i im podobnym, a za Trzaskowskim nie przepadam, to w obniżaniu stawek dla NGO nie ma żadnych kontrowersji. Ten cały
  • Odpowiedz