@Pokojowa ja się trochę dziwię bo wyobrażał bym sobie, że to średnio bezpieczne tak sobie podróżować po zachodzie i wrzucać swoje foty do socjali. Nawet nie chodzi o ukraińskie służby tylko jakaś oddolną inicjatywę.
@sernik_siostry_eutanazji może efekt corki dugina potrzebny jest, sie dziwię ze to nie nastąpiło, wystarczyłoby pare takich wybuchowych niespodzianek albo innych niespodziewanych zdarzeń defenstracji żeby bogaci ruscy przestali sie czuć bezpiecznie na zachodzie i musieliby wrócić do swojej dziury kloacznej zwanej rassija
@Arhus @Mateo353 może przedawkowałem nerflixa, ale to aż się prosi o załatwienie sprawy. Miliony s---------y, setki tys, nie żyje, drugie tyle kalek a córka kolesia który to organizował wydaje kasę na drogie wakacje bawiąc się po świecie. Dziwne w c--j tym bardziej, że ruskie przynajmniej kilka razy (wg mediów) niejednego ważnego Ukraińca próbowali zabić.
@Mateo353: @Arhus Córka dugina była równie z-----a jak oni wszyscy i głosiła takie poglądy, tutaj w sumie to c--j wie jakie ona ma poglądy (można się co prawda domyślać), ale skoro o tym nic nie słychać, to może się nie wychyla. W takim przypadku pozbycie się jej byłoby dosyć dużym strzałem wizerunkowym.
@Pokojowa: Z jednej strony to oburzające. Z drugiej. Jeśliby rodziny polityków zachodu mogły być karta przetargowa, zakładnikami, autorytarnych rządów, to doprowadziłoby to do dalekoidących konsekwencji, w tym silnego wpływu na zachód. Już teraz taki kacapstan w zasadzie porywa jakichś przypadkowych idiotów którzy pojechali do Rosji pod byle pretekstem a potem sobie wymienia na zbrodniarzy czy handlarzy bronią. Zachód jest często zakładnikiem przestrzegania praw człowieka, a reżimy autorytarne i dyktatury mogą
@sernik_siostry_eutanazji no prosi się, tak samo jak tysiące rosjan, którzy sobie mieszkają w europie i jeszcze jawnie wpierają rosje w działaniach wojennych. totalnie dla mnie nie zrozumiałe - natychmiastowa deportacja+konfiskata majątku na rzecz dozbrojenia armii ukraińskiej załatwiłaby sprawę, ale jesteśmy chyba zbyt mięccy ¯\(ツ)/¯
@chomikgumiok tu masz rację, ale z drugiej strony to ruscy zaatakowali Ukraińców więc oni maja sie prawo bronic w każdy możliwy sposób i zabijanie ruskich za granicą jest taka możliwościa. Pamiętaj od c---a osób potraciło najbliższych przez ruskich i nic im nie zostalo. A zemsta i zabranie ze sobą paru, jest jakims rozwiązaniem.
@Vetinari no a ja Ci dziękuję, że sprawdziłeś. J---e mnie ta babka, jej stary i nawet Twoje prucie d--y. Mam co robić i nie chce mi się weryfikować tak nieistotnych pierdół.
@Pokojowa trolling na poziomie, odznaka onucy zasłużona.
Tu na wakacjach w Barcelonie...
[1/2]
#ukraina #wojna #rosja
.. A tutaj w Paryżu.
Tu ze swoim tatko.
A stary morduje niewinnych ludzi za granicą .
PS. Na jej miejscu bym sie tak nie obnosił, bo kolejne zdjęcie będzie miała z córką dugina
@chomikgumiok @sernik_siostry_eutanazji @Mateo353 @Arhus @Grzesiok @Mtsen Gratuluję użytkownikom, którym żadnej ściemy się nie da wcisnąć ;)
@Pokojowa trolling na poziomie, odznaka onucy zasłużona.
Komentarz usunięty przez autora