Aktywne Wpisy

Kolanka +66
Hej mireczki, nie uwierzycie kto zakopuje słowa prawdy o tych złodziejach z MRiT ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s
#nieruchomosci
@a__s
#nieruchomosci

źródło: temp_file2856808183398902041
Pobierz
maniek74 +10

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Pierwszy polski F-35 wzbił się w niebo. Ruskie już zaczęli ujadać? Zacharowa szczekała? Dmitrij Alkoholowicz Miedwiediew już się odpalił? Przecież to podżeganie do wojny z miłującą pokój Rosją. I takich samolotów to Rosjanie mają setki. No, może nie mają, ale mogliby mieć. No, może i nie mogliby mieć, ale mają za to najlepsze na świecie S-400 do strącania takich samolotów. No, może i S-400 nie są najlepsze na swiecie, ale za to nie świecą w dupie...
źródło: hus
PobierzTo, że od 2022 roku ruscy nie wywalczyli przewagi w powietrzu nad Ukrainą najlepiej obrazuje drugie militarne mocarstwo świata. xD
Są tak zesrani, że będą trzymać każdy sprawny myśliwiec, póki Ukraińcy nie zaczną im chyba b---------ć Kremla. xD Samolot to jednak nie Kałasznikow, Trzeba czasem wydać kilka rubelków, żeby działał i nie zabił pilota przy okazji.
Na deser polecam filmik pod tytułem, co robi NATO, gdy się
Dlatego Polska powinna kupić
@gundis24: dasz jakieś źródło?
@Rad-X Źródło: Kolega z Pentagonu (#bartosiak mnie przedstawił).
źródło: temp_file2238528495857712873
Pobierz@gundis24: Nie masz racji. To działa jak czuwak w pociągu. Co 3 minuty pilot musi wklepać kod, który dostaje smsem. Aktualnie jest to kod ma Service Pack 2: 31795-OEM-0006627-29381
Jak tego nie wklepie to samolot się poprostu wyłącza, nie działa nawet katapulta.
Ja mam kody na zmniejszenie gwiazdek jak samolot jest poszukiwany przez policję
Uwaga podaje: LEAVEMEALONE
Sprawdzałem wiele razy i działa. Mam też kody na różne zestawy broni jakby ktoś potrzebował. Kody oczywiście wysłane wprost z USA bo ciotka tam pracuje. Więcej kodów mogę podać po 16.
Gościu mówię ci, byłem prezydentem USA i wiem co mówię. I w interesie USA jest wyłączenie wszystkich f35 w razie konfliktu z Rosją aby nikt nigdy więcej nie kupił od nas sprzętu.
Kody jeżeli są to są po to żeby awionika samolotu (jak radar) zaczęła działać w tzw. war emergency mode, przy czym w przypadku F35 to już raczej nie jest dosłownie kod jak w F16 a po prostu autoryzacja jest wgrywana przy generowaniu kartridża z danymi misji
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
Co dokładnie Tusk z ekipą mówił o zakupie f-35. Z tego co pamiętam narzekała lewica i konfederacja, ale może Tusk też, proszę podaj konkretna wypowiedź rudego.
Tyy, a na 737 też muszę jakieś kody wpisywać żeby go obudzić? Bo jakby co to tego nie robiliśmy nigdy, tylko normalnie uruchamiamy baterie, zasilanie GPU, APU, a potem silniki XD.
PS. To uproszczona, jedna z procedur uruchomienia 99% obecnych samolotów i śmigłowców ( ͡° ͜ʖ ͡°).
PPS. A co z rosyjskimi migami albo sukami? Onuce wyłączyły je zdalnie Ukraińcom na
Dzisiejszy to
Uwaga podaję
źródło: temp_file2739068753081021017
Pobierz