Aktywne Wpisy

Anonek463 +94
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Planuję kupić #karcher K7 do mycia kostki brukowej (+ mniej wymagających zastosowań typu elewacja, deska tarasowa, samochód)
Zastanawiam się tylko czy będzie to płacenie za markę, czy rzeczywiście jakościowy produkt na długie lata? Może macie do polecenia jakieś alternatywy?
@dupelec: kupiłem z dobre 4 lata temu Karcher K7 w wersji Premium Full Control Plus i to był jeden z lepszych zakupów. Myje wszystko, łącznie z zabrudzeniami po całym sezonie z rusztów żeliwnych. Tylko kwestia doboru mocy - jak polecisz głowicą cyrkulacyjną z siłą 3 karoserie to ... zedrzesz sobie lakier xD. Nie nie testowałem tego u siebie ale są tacy na YT, że to sprawdzili.
Komentarz usunięty przez autora
Zastanawiam się nad Compact, bo nie chcę przepłacać, aczkolwiek ograniczona regulacja może mocno ograniczyć użyteczność.
Ostatecznie chyba będę musiał wybierać między Full Control Plus a Power Control.