Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: no i dobrze.
Najlepsze jest to, że zwolennicy KO i tym podobnych nic nie mogą z tym zrobić. To cieszy najbardziej. Wasza niemoc.
Ty opie dostaniesz jakieś kilka plusów na otarcie łez, ja napiszę pod filmem komentarz chwalący go za rzetelną pracę i dostanę takich plusów z 10K

dlatego warto głosować na prawicę, bo oni mieli moc sprawczą. Coś powiedzieli, że to zrobią i to robili.
A Tusk i
  • Odpowiedz
@Fingolfin89 Xddddd czyli taka jest nowa narracja panie matecki?

@emasele: władza, by była władzą musi być sprawcza.
A jeżeli pis łamał prawo, to gdzie te aresztowania i rozliczenia?
A no tak, praworządność i nie można nikogo skazać bez twardych dowodów.
To fajna ta praworządność, że 80-letnia babulinka handlująca koperkiem potrafi być bardziej dojechana przez służby niż pisiory, które ponoć kradły miliardy. Oczywiście uśmiechniętym praworządność zaczyna strasznie przeszkadzać, gdy chodzi
  • Odpowiedz
@Fingolfin89: A Kamiński z Wąsikiem to co? Podziękuj pracodawcom, że zrobili z nich męczenników i długopis musiał ich ułaskawiać z zatarciem winy, żeby im chociaż stołki w brukseli zostały xD Jakiekolwiek dalsze rozliczenia przed zmianą prezydenta mają tyle sensu co dyskusja na argumenty z pisowskim trollem
  • Odpowiedz
Najlepsze jest to, że zwolennicy KO i tym podobnych nic nie mogą z tym zrobić. To cieszy najbardziej.

@Fingolfin89: patrz jak ludziom niewiele do szczęścia potrzeba ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 37
Najlepsze jest to, że zwolennicy KO i tym podobnych nic nie mogą z tym zrobić. To cieszy najbardziej. Wasza niemoc.

Ty opie dostaniesz jakieś kilka plusów na otarcie łez, ja napiszę pod filmem komentarz chwalący go za rzetelną pracę i dostanę takich plusów z 10K

@Fingolfin89: A te 10k plusów na youtube jak się ma do wyniku ostatnich wyborów parlamentarnych, które faktycznie dają moc sprawczą?

P.S. Ja nawet nie jestem
  • Odpowiedz
@lewoprawo Mógłbym uznać twoje podsumowanie za prawdziwe gdyby nie dwie sprawy, które wypłynęły w tym materiale.

1. Były szef ABW jest w posiadaniu informacji, których ujawnienie może zaszkodzić interesom państwa. Stawianie siłą takiej osoby przed komisją i oczekiwanie, że odpowie na pytania dotyczące Pegasusa jest nie tylko naiwnością, ale także stwarza ryzyko ich ujawnienia.

2. Mazurek określił działalność komisji jako chęć gonienia i nie złapania króliczka parafrazując jego wypowiedź. Abstrahując od
  • Odpowiedz
  • 1
@buont: Praca w warszawskim biurze, gdzie między zadaniami mam sporo wolnego czasu. Konkretnie w branży budowlanej, ale nie będę wdawał się w konkrety, bo cenię sobie anonimowość i nie podaję szczegółów ze swojego życia.
Pytanie o to, czy ktoś jest trollem, jest pozbawione sensu, bo nawet prawdziwy troll nigdy się do tego nie przyzna. Jeśli uważasz mnie za trolla, to proszę bardzo.
  • Odpowiedz
W drodze do pracy obejrzałem sobie podsumowanie Mazurka o wczorajszym przesłuchaniu Pogonowskiego przez komisją śledczą i widzę, że on już nawet nie udaje bezstronnego:

Zrozum, że owa perspektywa, z której oceniasz Mazurka to efekt wyjścia z bańki, w której przebywasz. Przez lata serwowano wam propagandę, która w odróżnieniu od wyśmiewanego (całkiem słusznie) TVP miała być niepodważalna, bezsprzeczna i oczywista. Tymczasem tak po prostu nie jest. Uwielbiam patrzeć na ten dysonans poznawczy, który wywołuje
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: szanuję za poważną analizę i aż zazdroszczę ci samozaparcia, że chciało Ci sie demontować bzdury zapostowane przez OP-a. Dla nich mazurek jest zły,bo nie uderza tylko i wyłącznie w pis. To jest w ich mniemaniu najważniejszy, a w sumie to jedyny wyznacznik tego, czy ktoś jest cool, czy passe
  • Odpowiedz