Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +283
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Najlepsze jest to, że zwolennicy KO i tym podobnych nic nie mogą z tym zrobić. To cieszy najbardziej. Wasza niemoc.
Ty opie dostaniesz jakieś kilka plusów na otarcie łez, ja napiszę pod filmem komentarz chwalący go za rzetelną pracę i dostanę takich plusów z 10K
dlatego warto głosować na prawicę, bo oni mieli moc sprawczą. Coś powiedzieli, że to zrobią i to robili.
A Tusk i
@emasele: władza, by była władzą musi być sprawcza.
A jeżeli pis łamał prawo, to gdzie te aresztowania i rozliczenia?
A no tak, praworządność i nie można nikogo skazać bez twardych dowodów.
To fajna ta praworządność, że 80-letnia babulinka handlująca koperkiem potrafi być bardziej dojechana przez służby niż pisiory, które ponoć kradły miliardy. Oczywiście uśmiechniętym praworządność zaczyna strasznie przeszkadzać, gdy chodzi
@SmadnyMnich: kocopołem jest to, że po roku żaden pisowiec nie utracił nawet włosa z głowy?
@Fingolfin89: patrz jak ludziom niewiele do szczęścia potrzeba ¯\(ツ)/¯
@Fingolfin89: A te 10k plusów na youtube jak się ma do wyniku ostatnich wyborów parlamentarnych, które faktycznie dają moc sprawczą?
P.S. Ja nawet nie jestem
@walciak: o tym zdecydują sądy w swoich wyrokach.
A na razie cisza.
1. Były szef ABW jest w posiadaniu informacji, których ujawnienie może zaszkodzić interesom państwa. Stawianie siłą takiej osoby przed komisją i oczekiwanie, że odpowie na pytania dotyczące Pegasusa jest nie tylko naiwnością, ale także stwarza ryzyko ich ujawnienia.
2. Mazurek określił działalność komisji jako chęć gonienia i nie złapania króliczka parafrazując jego wypowiedź. Abstrahując od
@lewoprawo:
To ty w pracy piszesz te "wypracowania" bo inaczej twojego wpisu nie można
Pytanie o to, czy ktoś jest trollem, jest pozbawione sensu, bo nawet prawdziwy troll nigdy się do tego nie przyzna. Jeśli uważasz mnie za trolla, to proszę bardzo.
Zrozum, że owa perspektywa, z której oceniasz Mazurka to efekt wyjścia z bańki, w której przebywasz. Przez lata serwowano wam propagandę, która w odróżnieniu od wyśmiewanego (całkiem słusznie) TVP miała być niepodważalna, bezsprzeczna i oczywista. Tymczasem tak po prostu nie jest. Uwielbiam patrzeć na ten dysonans poznawczy, który wywołuje