Aktywne Wpisy

Też macie tak, że im starsi jesteście, tym bardziej przeżywacie jakieś ludzkie dramaty w filmach/serialach/grach? Kiedyś jak coś oglądałem, to miałem raczej wywalone, a teraz momentami się dosyć mocno przejmuję. Może to przez zwielokrotnienie i poznanie różnego rodzaju doświadczeń życiowych...
#pytanie
#pytanie
Operator_imadla +36
Za kilka minut będzie dzień moich 36 urodzin. Szczerze mówiąc jak byłem nastolatkiem myslalem ze będę kimś, prawda jest taka ze nie jestem zadowolony z mojego dorosłego życia. Niewiele osiągnąłem. Jedyne z czego jestem zadowolony to z tego że staram się pomagać ludziom, chcę żeby rodzina i przyjaciele mogli na mnie liczyć. Mam nadzieję że nie wyrządziłem krzywdy zbyt wielu ludziom. 36 lat to u mnie napewno ponad połowa życia, przez ostatnie
szukam prezentu dla małżonki, która mocno jest zainteresowana szeroko rozumianą popkulturą i muzyką wszelkich gatunków (ale największym entuzjazmem darzy rocka), zwłaszcza lat ubiegłych.
Trafiłem na reklamę takiego oto albumu https://vesper.pl/albumy/1414-333-popkultowe-rzeczy-lata-90-bartek-koziczynski-oprawa-twarda-9788377315224.html - czy ktoś z Was może ma owy album i może dać znać czy warto, podesłać fotki z wnętrza kilku przykładowych stron? Czy są tam jakieś ciekawostki, czy to tylko spis popularnych w latach '90 rzeczy stworzony by żerować na #nostalgia
Może macie jakieś polecajki? Wydawnictwo Czarne i seria amerykańska jest znane i wykorzystywane, ostatnio kupiłem jej księgę Beastie Boys.
#prezent #prezenty #swieta #gimbynieznajo #lata90 #muzyka
@jan-palony: Na tej stronie, co podałeś, jest film i tam jest parę fotek.