Wpis z mikrobloga

Wystawiliśmy nasze mieszkanie na sprzedaż gdyż chcemy kupić dom i już zaczynają się cyrki XD Pani oczywiście nic nie wspominała o tym że jest pośredniczką tylko gadała że szuka dla siebie, tylko czas zmarnowała, nic więcej ( ͡° ʖ̯ ͡°) #nieruchomosci
maikeleleq - Wystawiliśmy nasze mieszkanie na sprzedaż gdyż chcemy kupić dom i już za...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@maikeleleq Bym ją wyprosił, a gdy by wychodziła to bym jej takiego kopa zasadził...pozdrawiając ciepłym słowem, szybko drzwi na klucz i niech spierd@la.
  • Odpowiedz
a gdy by wychodziła to bym jej takiego kopa zasadził...pozdrawiając ciepłym słowem, szybko drzwi na klucz i niech spierd@la.

@marcez: wstawaj, zesrałeś się
  • Odpowiedz
@marcez: to co piszesz jest tak głupie, że aż mi cię żal...

w kategorii żartu? nie śmieszne... żałosne
myślisz tak poważnie? jeszcze gorzej...

śmiało... zrób tak... zapłacisz odszkodowanie pośrednikowi xD
  • Odpowiedz
  • 71
@Sprus Tak bronisz tego zlodzieja, oszusta i pasożyta bo sie z nim identyfikujesz, jesteś taki sam i nie przeszkadza ci że właściciel został oszukany, okradziony z czasu i pieniędzy które przeznaczył na dojazd do mieszkania...Żal mi ciebie ze jako czlowiek się tak skundliłeś...
  • Odpowiedz
  • 53
@maikeleleq To chyba już standard. Dzwoni do mnie jakaś babka, udając zainteresowaną, umawia się na oględziny mieszkania, jak już jest na miejscu, to okazuje się, że to pośrednik, który szuka frajera... Ale się wtedy w-------m, a pani szybko załapała, że atmosfera zrobiła się gęsta i pojechała w p---u. Od tamtej pory, zawsze informowałem na wstępie rozmowy , że nie obchodzą mnie pośrednicy i żeby nawet nie próbowali marnować mojego czasu.
  • Odpowiedz
  • 54
@Sprus za to oszukiwanie ludzi żeby pokryjomu wejść do mieszkania i je obejrzec jest ok. Tym razem to była kobieta innym razem pośrednikiem bedzie facet. Jaka to różnica, oszust to oszust
  • Odpowiedz
@Sprus nie kobietę a oszustkę.
Napisał, że mówiła że jest zainteresowana mieszkaniem dla siebie, a się okazało że to pośredniczka i nie jest zainteresowana by kupić tylko zarobić na czyimś majątku. Jak to inaczej nazwać jak nie oszustwem?
Jak sprzedawałem mieszkanie parę lat temu podobnie. Wielu pośredników dzwoniło i udawało klientów. Jak bylo wypraszani to załączał im się agresyw i pluli jadem że za taką cenę się nie sprzeda (sprzedałem po
  • Odpowiedz
Jak bylo wypraszani to załączał im się agresyw i pluli jadem

@markhausen: jak ich wcześniej pokopałeś to mnie to nie dziwi, że byli agresywni... trochę kultury

no, ale widać trafiają na prostaka to dostosowują swoje zachowanie właściwie do ciebie
  • Odpowiedz
@maikeleleq: Siostra sprzedawała na wiosnę mieszkanie na Miasteczku Wilanów w Warszawie. Bardzo ładne mieszkanie na parterze- dwa duże ogródki, wykończone "dla siebie", bo nie był to kurnik inwestycyjny tylko mieszkanie w którym z mężem żyli, a przeprowadzali się do segmentu. Wynajęli agencję. Fakt, zdjęcia, "home staging", pierwsza klasa. No ale jeden miesiąc, drugi, ruchu nie widać, nikt nie chce oglądać. Więc teściowa zadzwoniła do agentki że jest zainteresowana i proszę
  • Odpowiedz
  • 27
@Sprus Bez powodu? Złodziejstwo, pasożytnictwo i oszustwo nie jest powodem do zwrócenia uwagi do zmiany zachowania? Lepiej to zgłosić na Policję i założyć sprawę? Bo na zostawienie tego bez żadnej konsekwencji nie ma mojej zgody! Nie może byc tak ze zło panoszy się bezkarnie, a my bezczynnie się temu przyglądamy.
  • Odpowiedz