Aktywne Wpisy
PxSQ +12
Hej, jakie książki wywarły na was największy wpływ? Takie, które gdzieś tam otworzyły oczy na pewne kwestie lub bardzo zapadły w pamięć i po ich przeczytaniu nie byliście już tymi samymi osobami?
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”
PiotrFr +376
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
nic, co nie dałoby się zrobić samemu
Komentarz usunięty przez moderatora
@marcez: wstawaj, zesrałeś się
w kategorii żartu? nie śmieszne... żałosne
myślisz tak poważnie? jeszcze gorzej...
śmiało... zrób tak... zapłacisz odszkodowanie pośrednikowi xD
jesteś psychiczny...
@rkore: no tak... bo agresja i kopanie kobiet to powód do dumy
Napisał, że mówiła że jest zainteresowana mieszkaniem dla siebie, a się okazało że to pośredniczka i nie jest zainteresowana by kupić tylko zarobić na czyimś majątku. Jak to inaczej nazwać jak nie oszustwem?
Jak sprzedawałem mieszkanie parę lat temu podobnie. Wielu pośredników dzwoniło i udawało klientów. Jak bylo wypraszani to załączał im się agresyw i pluli jadem że za taką cenę się nie sprzeda (sprzedałem po
Komentarz usunięty przez moderatora
@markhausen: jak ich wcześniej pokopałeś to mnie to nie dziwi, że byli agresywni... trochę kultury
no, ale widać trafiają na prostaka to dostosowują swoje zachowanie właściwie do ciebie