Aktywne Wpisy
Afrobiker +274
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kupujcie dużo imbiru bo jest tani i zdrowy a wy zjebby oczywiście nie kupujecie i nie jecie imbiru a potem jakieś choroby i grypy.
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dzień dobry - 3 grudnia 2024, jest to 338 dzień roku.
Imieniny Franciszka, Kasjana, Kryspina, Ksawerego, Lucjusza, Unimira - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Międzynarodowy Dzień Osób Niepełnosprawnych (ONZ) - i po świętach.
Cytat na dziś: [...] nie więcej rzeczy zmieści się w roku niż w jednej minucie tylko dlatego, że są rokiem i minutą, nie jest ważny rozmiar wazonu, ale to, co każdy z nas może weń włożyć, nawet jeśli będzie miał się przelać i zniszczyć.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @resowy2: @KKK1987: @Drake1: @reyley: @Anax: @Marinero1: @wrednyroman: @K00tek:
338. dzień roku,
do końca pozostało 28 dni
49. tydzień roku
Imieniny
dzień trwa 8 godz. 0 min...
Za krótko (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ciężko mi się rozbudzić, mam nadzieję że paragwajski wywar pomoże mi wreszcie się rozkręcić ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Miłego wtorku wszystkim życzę! :-)
to wtorek a byłem pewien, że środa (ⴲ﹏ⴲ)
dobreeego wieczorka ᶘꖘ
@wynalazek_one ten jaki rozpisany XD
@bolorollo o wiele za krotko, ledwo obiad zjadlem i juz ciemno, az mi sie powalilo ze to kolacja i chcialem isc spac
@slabehaslo jakby byla sroda to bys wcinał bolero XD